Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
učebnice - vzdělání

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty IV - 20%
Kniha je určena především studentům a vyučujícím SZŠ - obor zdravotnický asistent a studentům a pedagogům zdravotnických lyceí. Jedná se o základní učebnici v oboru ošetřovatelství, zejména ošetřovatelství v klinických oborech.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty IV

229 Kč
183 Kč
Soudobá sociologie II - 20%
Série učebních textů je zaměřena na aktuální otázky soudobé sociologie; druhý díl se tematicky orientuje na problematiku sociálního jednání a sociální struktury.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Soudobá sociologie II

190 Kč
152 Kč
Stomatologie - 20%
Stomatologie je lékařským oborem, který se zabývá prevencí, diagnostikou, léčením a výzkumem onemocnění a vývojových poruch zubů, chrupu a všech tkání dutiny ústní, jakož i orgánů a tkání topograficky s ní souvisejících.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Stomatologie

336 Kč
269 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Farmakologie - 20%
Základní a dlouho očekávaná učebnice pro studenty zdravotnických oborů na lékařských a zdravotně sociálních fakultách i vyšších odborných školách. Text je doplněn mnoha grafy a praktickými příklady z praxe. Kniha obsahuje velké množství praktických p
učebnice - vzdělání
Ukázky

Farmakologie

365 Kč
292 Kč
Gastroenterologie a hepatologie - 20%
Tato instruktivní a praktická učebnice je sepsána odborníky 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Kniha vychází z bohatých pedagogických zkušeností autorů a potřeb cílové skupiny čtenářů — mediků a mladých lékařů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Gastroenterologie a hepatologie

339 Kč
271 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty III - 20%
Kniha je určena především studentům a vyučujícím SZŠ - obor zdravotnický asistent a studentům a pedagogům zdravotnických lyceí.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty III

237 Kč
190 Kč
Propedeutika vnitřního lékařství - 20%
Tato zcela přepracovaná a doplněná publikace navazuje na mimořádně úspěšnou učebnici z roku 1997, která spolu s dřívějšími 9 vydáními ve formě skript a 2 dotisků knižního vydání je vydávána celkem po třinácté a byla používána na všech lékařských fakultách.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Propedeutika vnitřního lékařství

302 Kč
242 Kč
Společenská konverzace v němčině - 20%
Jak přirozeně německy konverzovat na nejrůznější společenská témata? Jak úspěšně zvládnout první kontakty v soukromém životě a v práci? Jak hovořit o své rodině, vztazích, studiu či zaměstnání? Jak konverzovat při jídle?
učebnice - vzdělání
Ukázky

Společenská konverzace v němčině

144 Kč
115 Kč
Alkohol a játra - 20%
Kniha přináší mezioborový pohled klinika, biochemika a patologa na alkoholové postižení jater. Díky komplexnímu zpracování je ojedinělou publikací na českém trhu. Je určena studentům LF i lékařům v postgraduálním vzdělávaní.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Alkohol a játra

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 269 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 > >>