Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
cestování

Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
cestování
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Když sob se ženou snídá - 20%
Druhý světový průvodce Haliny Pawlowské Laponsko, Afrika, Rakousko, Vídeň, Španělsko, Kréta, Hollywood a od čerta k ďáblu vás zavedou cestopisy Haliny Pawlowské. S ilustracemi, radami, recepty a dobrou náladou.
cestování
Ukázky

Když sob se ženou snídá

209 Kč
167 Kč
Po prašných cestách Ugandy - 20%
Uganda. Země banánů, mozaikových polí a usměvavých lidí. Země plná tajemství, nádherných scenérií a divokých zvířat. Místo, kde platí jiné zákony, kde čas plyne pomaleji a život je tvrdý a pomíjivý.
cestování
Ukázky

Po prašných cestách Ugandy

99 Kč
79 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
cestování
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Barcelona - 20%
(1x)
Největší zajímavosti: La Rambla, Gotická čtvrť, modernistická architektura a chrám Sagrada Família.|Barcelona je městem módy a umění, ale nenechte si ujít ani místní pláže a bujarý noční život.|Naučte se pár slov katalánsky, zatančete si sardanu, ...
cestování
Ukázky

Barcelona

99 Kč
79 Kč
Indiáni na válečné stezce - 20%
Kniha je dalším strhujícím čtením legendy české cestopisné literatury Miloslava Stingla.
cestování
Ukázky

Indiáni na válečné stezce

198 Kč
158 Kč
Novým Zélandem křížem krážem a dokola kolem - 20%
Autentické a nevšední zážitky z Nového Zélandu plné emocí, postaršího chlápka, podané úsměvnou a sebeironickou formou. Čtenář se pobaví a nalezne i poučení o krásné zemi.
cestování
Ukázky

Novým Zélandem křížem krážem a dokola kolem

149 Kč
119 Kč
Pověsti moravských hradů a zámků - 20%

Středověké i novější příběhy, legendy a báje, spojené se stovkou moravských hradů a zámků. Vydejte se na některý z hradů a zámků, s nimiž vás seznámí tato kniha.

cestování
Ukázky

Pověsti moravských hradů a zámků

209 Kč
167 Kč
Himálajský deník - 20%
To hory samy si vybírají mezi lidmi, kdo bude patřit mezi jejich blízké, nikoliv naopak. Liba Švrčinová-Cunnings takové štěstí má. Proto také svůj Himálajský deník snad ani nepíše, ale rovnou – tentokráte jen pro čtenáře – znovu žije.
cestování
Ukázky

Himálajský deník

199 Kč
159 Kč
Dvacet let s Islandem - 20%
Kniha fejetonů, která vznikala v rozmezí let 1994 - 2014.
cestování
Ukázky

Dvacet let s Islandem

200 Kč
160 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 115 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>