Nejprodávanější Kniha v roce 2019
psychologie

Těhotná panna - 11%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
psychologie
Ukázky

Těhotná panna

313 Kč
278 Kč
Moudrost psychopatů - 11%
Na své strhující cestě do života psychopatů a jejich vychytralého chování známý oxfordský psycholog Kevin Dutton odhaluje existenci stupnice „šílenství“, na níž má své místo každý z nás.
psychologie

Moudrost psychopatů

404 Kč
359 Kč
Vyhořet může každý - 11%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení.
psychologie

Vyhořet může každý

269 Kč
239 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Jak přežít, když se často bojím - 11%
Naše nálada se neustále mění. Je to, jako když se houpeme na houpačce. Jednou jsme dole, jednou nahoře, někdy se stane, že z houpačky dokonce i spadneme. Nikdo z nás není neustále naprosto šťastný...
psychologie

Jak přežít, když se často bojím

179 Kč
159 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Moudrost jabloňových květů - 11%
Kniha Moudrost jabloňových květů vznikla na základě autorčiny vlastní zkušenosti s těžkým onkologickým onemocněním.
psychologie
Ukázky

Moudrost jabloňových květů

176 Kč
156 Kč
Výbor z díla III. - Osobnost a přenos - 11%
(2x)
Revidované vydání třetího svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje Jungovy texty: Vztahy mezi já a nevědomím; Psychologie přenosu.
psychologie

Výbor z díla III. - Osobnost a přenos

752 Kč
668 Kč
Iluze optimismu - 11%
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

psychologie

Iluze optimismu

341 Kč
303 Kč
Pohádka o ztracené krajině - 11%
Cesta za nalezením vlastního potenciálu a větší spokojenosti je zároveň ilustrována pohádkou, v níž můžeme znovu objevit nejen tyto poznatky, ale i sebe samotné.
psychologie

Pohádka o ztracené krajině

214 Kč
190 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 465 položek
<< < 1 2 3 4 .. 47 > >>