Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
příběhy

Odpadková pohroma na planetě Zemi
Nikolu Borůvkovou nikdy nenapadlo, že se z ní stane velvyslankyně planety Země. Když ale zjistí, že rozmazlená princezna z cizí planety chce Zemi přeměnit na obří skládku, neohroženě se vrhá do bláznivé kosmické mise. Princezna Petronella je však pevně rozhodnuta a vteřiny do okamžiku, kdy na Zemi…
příběhy
Ukázky

Odpadková pohroma na planetě Zemi

179 Kč
Příběh odpadu

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

příběhy
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
Tajemství děsivého deníku
Soumrak se vznášel nad rozpraskaným asfaltem ulice a suchý vítr po ní hnal chomáče šedého kouře. Vraky aut, podobné ohořelým kostlivcům, výhružně cenily střapatý plech, pomačkaný prudkými nárazy.
příběhy
Ukázky

Tajemství děsivého deníku

209 Kč
V bříšku
Věděli jste, jak miminko prožívá dobu před svým narozením? Kdy malému človíčkovi v maminčině břiše začínají růst nehty? Kdy si už dokáže cucat palec? Nebo jak čůrá?
příběhy
Ukázky

V bříšku

189 Kč
Měli dinosauři blechy?
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

příběhy
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2