Nejprodávanější tituly v roce 2019
úprava zahrady

Divoké trvalky - 11%
Přetvoření vaší zahrady nestojí nic v cestě, už fungují zahradnictví, která mají v nabídce nejrůznější druhy divoce rostoucích domácích trvalek – neboť ty se samozřejmě nikde v přírodě nevykopávají! A autoři knihy předkládají vyzkoušené návrhy...
úprava zahrady

Divoké trvalky

314 Kč
279 Kč
Potůčky, kaskády a vodotrysky v zahradě - 20%
Kdo by nechtěl mít na své zahradě jezírko nebo potůček! Málokdo ale má to štěstí, že vodní plochu či tok má na svém pozemku už od přírody. Pro ty ostatní je určena tato knížka, jejíž autor čerpá ze svých bohatých profesních zkušeností.
úprava zahrady
Ukázky

Potůčky, kaskády a vodotrysky v zahradě

101 Kč
81 Kč
Květinové oázy - 11%
Krása na malém prostoru v každém ročním období.
úprava zahrady

Květinové oázy

706 Kč
627 Kč
Nápady do zahrady - 20%
Vyzkoušejte si jednoduché postupy na výrobu pergoly, dětské houpačky, zahradního stolu nebo jen krmítka a budky pro ptáky. Návody jsou jednoduché a zdokumentované na fotografiích krok za krokem. Při troše zručnosti je zvládne opravdu každý.
úprava zahrady
Ukázky

Nápady do zahrady

161 Kč
129 Kč
Připravujeme zahradu na jaro a léto - 20%
S blížícím se koncem zimy začíná majitel zahrady přemýšlet, co ve své zahradě vylepšit, odkud začít, aby byl v létě se svým dílem spokojen.
úprava zahrady
Ukázky

Připravujeme zahradu na jaro a léto

135 Kč
108 Kč
Skalničky v moderní zahradě - 20%
Publikace je věnována zejména začínajícím milovníkům skalniček, kterým by měla usnadnit orientaci v širokém sortimentu. Nicméně i zkušení pěstitelé zde mohou nalézt nové inspirace a třeba se i seznámit s druhy, se kterými ještě zkušenosti nemají.
úprava zahrady
Ukázky

Skalničky v moderní zahradě

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2