Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
Evropa

Benátky - 20%
Elektronický průvodce po Benátkách je zaměřený na srdce tohoto města – náměstí sv. Marka. V publikaci jsou popsány všechny budovy – dóžecí palác, bazilika, knihovna, prokurácie, hodinová věž, zvonice i kavárny.
Evropa
Ukázky

Benátky

89 Kč
71 Kč
Měj oči otevřené - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s různými zajímavostmi naší krajiny, pozůstatky dávných předků, jejich historií, a také s pověstmi, kterými autorka okořeňuje vyprávění. Dává čtenářům nahlédnout do zdánlivě obyčejných míst, která s sebou nesou i své tajemno.
Evropa
Ukázky

Měj oči otevřené

89 Kč
71 Kč
Skrytá krása Čech - 20%
(1x)
Na cestu za skrytou krásou Čech vás zvou zkušení spisovatelé a cestovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý. S kamerou a fotoaparátem – a s očima otevřenýma – se vydali do míst, jejichž krása je skrytá doslova (a jen místy vystupující na povrch),
Evropa
Ukázky

Skrytá krása Čech

149 Kč
119 Kč
Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem - 20%
E-kniha Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem - nový cestovatelský výboj autora s kamošem z undergroundu Skalákem a jeho ženou Šárkou za asistence jejich čuby feny boxera Silony.
Evropa
Ukázky

Toulky Bosnou, Albánií a Řeckem

179 Kč
143 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
Evropa
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Island - 20%
(1x)
Turistický průvodce je příjemný do ruky a nabitý aktuálními informacemi. Hutný, avšak přehledný text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Kniha je tak skutečnou inspirací na cesty.
Evropa
Ukázky

Island

129 Kč
103 Kč
Za sopkami po Čechách - 20%
Jezdíte rádi na rodinné výlety a zároveň se zajímáte o vulkanologii? Zdá se vám, že takové dva koníčky nelze spojit? Představujeme vám originálního turistického průvodce po českých sopkách.
Evropa
Ukázky

Za sopkami po Čechách

305 Kč
244 Kč
Vive la France! - 20%

Originální průvodce francouzskou kulturou Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Ten svým nezaměnitelným způsobem vypráví o lidech, místech i literárních dílech, která jsou spjata se zemí galského kohouta.

Evropa
Ukázky

Vive la France!

279 Kč
223 Kč
Praha neznámá II - 20%
(1x)
V druhém díle Prahy neznámé nás autor zavede do dalších méně známých pražských čtvrtí.
Evropa
Ukázky

Praha neznámá II

339 Kč
271 Kč
Posvátná místa České republiky - 20%
Autor zavede čtenáře na místa spojená s dávnými legendami a mýty, k nimž chová úctu a jejichž proslulost zná celý český národ. K ojedinělým lokalitám naší vlasti bezesporu patří Říp, Hostýn, Petřín, Svatá Hora u Příbrami.
Evropa
Ukázky

Posvátná místa České republiky

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>