Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
alternativní medicína

Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
alternativní medicína
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Homeopatie a děti - 20%
Dopřejte svým dětem jemnou, šetrnou a zároveň účinnou léčbu pomocí homeopatické medicíny!
alternativní medicína
Ukázky

Homeopatie a děti

203 Kč
162 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické
alternativní medicína
Ukázky

Poznáváme homeopatii

212 Kč
170 Kč
Feng-šuej - 20%
V této stručné a nádherně ilustrované knize nás mezinárodně známý mistr feng-šuej Richard Creightmore na základě své celoživotní praxe seznamuje pomocí jednoduchých a jasných pojmů s jednou z nejstarších a nejmagičtějších klasických nauk - feng-šuej.
alternativní medicína
Ukázky

Feng-šuej

149 Kč
119 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 20%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
alternativní medicína
Ukázky

Učebnice ájurvédy I.

395 Kč
316 Kč
Praktická homeopatie - 20%
(1x)
Systém biochemických solí je jasný logický koncept odpovídající pravidlům fyziologie a patofyziologie, na němž si lze poměrně snadno osvojit komplexní přístup a homeopatickou metodu.
alternativní medicína
Ukázky

Praktická homeopatie

305 Kč
244 Kč
Léčení pomocí esencí květů a drahých kamenů - 20%
Diane Steinová (nakladatelství Volvox Globator vyda-o v roce 2004 jejího Průvodce reiki a v roce 2013 Léčivé rostliny A–Z) zasvětila léčení celý svůj život a disponuje hlubokými znalostmi i osobními zkušenostmi z různých léčitelských metod.
alternativní medicína
Ukázky

Léčení pomocí esencí květů a drahých kamenů

139 Kč
111 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
alternativní medicína
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
Jak k nám tělo promlouvá - 20%
Kniha zkušené terapeutky vám odhalí, že za fyzickými potížemi často stojí negativní emoce, přehnané nároky na sebe, rodinné a pracovní problémy, stres a další trápení, která si často ani neuvědomujeme.
alternativní medicína
Ukázky

Jak k nám tělo promlouvá

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>