Nejprodávanější tituly v roce 2019
gastronomie

České minipivovary
Každý měsíc vznikne v Česku několik nových minipivovarů a tento trend bude pokračovat i v následujících letech.
gastronomie

České minipivovary

224 Kč
Labužníkem na plný úvazek
Požitkářství sice nemusí hrát ve Vašem životě takovou roli jako ve starém Římě, přesto nezapomínejte, že v pravé lásce (i v té k dobrému jídlu a pití) je vždy skryta smyslnost.
gastronomie

Labužníkem na plný úvazek

269 Kč
Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni
Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin.
gastronomie

Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni

386 Kč
Včelí produkty mýtů zbavené
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
gastronomie

Včelí produkty mýtů zbavené

252 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

297 Kč
Kytky k jídlu v receptech i herbáři

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

gastronomie

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční

358 Kč
Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2020 / The Best Restaurant Rated with Golden Lions, guide 2020
Sedmý ročník hodnocení kvality restaurací v Česku přináší zbrusu novou publikaci výsledků pro sezónu 2020.
gastronomie

Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2020 / The Best Restaurant Rated with Golden Lions, guide 2020

594 Kč
Boží dar
Oblíbený dokumentární cyklus České televize „Boží dar“ je věnován potravinám či lépe řečeno oslavuje české potraviny a vzdává jim dík.
gastronomie

Boží dar

269 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie.
gastronomie

Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

116 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>