Nejprodávanější tituly v roce 2019
pop

Heart To Mouth
Americká zpěvačka s italskými kořeny LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, vydává v pořadí páté album Heart To Mouth.
pop

Heart To Mouth

359 Kč
Ta pravá
Studiové album Karla Gotta. Tucet písniček na jeho albové novince je mixem popové klasiky a standardů, které chtěl natočit již dříve, v průběhu let na ně nezapomínal a nyní pro ně přišel ten správný moment.
pop

Ta pravá

374 Kč
Effet Miroir (digisleeve edition)
Album, které je inspirované zážitky z koncetních šňůr a cest zpěvačky, na nichž poznávala různé charaktery a lidské tváře.
pop

Effet Miroir (digisleeve edition)

431 Kč
Karel Gott
Speciální reedice prvního alba Karla Gotta! Ačkoli šlo tehdy vlastně o propojení stylově různorodých singlových nahrávek z let 1964 a 1965, přece je toto album důležitým hudebním záznamem doby i první fáze Gottovy skvělé kariéry.
pop

Karel Gott

296 Kč
Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

Jiří Schellinger / F. R. Čech - Báječní muži / Nemám hlas jako zvon (2CD). Od bubble-gumu k hard rocku: dvě alba, 10 bonusů .

pop

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

316 Kč
Perpetuum Promile
Šestá řadová deska Prago Union nabízí pravidelnou dávku humoru a špinavých beatů. Kato je znovu ve skvělé formě a žongluje se slovy, hraje si s jejich významem a mění kontext nejrůznějších frází jako nikdo jiný u nás.
pop

Perpetuum Promile

287 Kč
Zlom
Skupina Nerez se po 25 letech vrací na scénu. Kolekce dvanácti originálních písní-převážně od Zdeňka Vřešťála a Lucie Šoralové, ale i od zajímavých autorských hostů (Ondřej Soukup nebo Silvia Kaščáková) překvapuje žánrovou pestrostí.
pop

Zlom

485 Kč
Duety
Legendární album Lucie Bílé a Karla Gotta vyšlo poprvé v roce 1997 a stalo je trhákem. Ve verzi rozšířené o skladbu Krása vyšlo o dvanáct let později. Duety se stalyjedním znejprodávanějších albobou několikanásobných slavíků.
pop

Duety

287 Kč
Sexy exity
Úspěšný hitmaker a kytarista Xindl X vydává své nové album Sexy exity, jehož příchod avizovaly již singly Věčně nevěrná (duet se Sabinou Křovákovou ze stejnojmenného filmu) nebo Byznys.
pop

Sexy exity

269 Kč
Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!
pop

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 135 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>