Nejprodávanější tituly v roce 2019
world music

Yallah! - 11%
(1x)
Nová nahrávka kapely BraAgas nese název, který charakterizuje celé album. Kapela se hlásí k sefardským písním, kterých je na albu většina, ale nejen k nim – posluchač procestuje celé Středomoří – od Španělska po Turecko přes Balkán.
world music

Yallah!

269 Kč
239 Kč
Antologie moravské lidové hudby 4 - 11%
Čtvrté album z výpravné čtyřdiskové edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století se věnuje Valašsku, Lašsku, Zlínsku a Luhačovskému zálesí.
world music

Antologie moravské lidové hudby 4

224 Kč
199 Kč
Before Dawn - 11%
Album Before Dawn je příjemně namíchanou směsí lidového, autorského a převzatého materiálu. Verše skotského básníka Roberta Tannahilla se střídají s asturskou ukolébavkou nebo s původními skladbami Luboše Maliny a Kateřiny García, majitelky jednoho z nejkrásnějších hlasů nejen na české scéně.
world music

Before Dawn

269 Kč
239 Kč
Písňovou zahradou - 11%
Multimediální CD věnované 120. výročí narození prof. Vladimíra Úlehly. Kromě zvukové stopy 15 písní zde najdete Úlehlův životopis, jeho bibliografii, archivní fotografie, rukopisy jeho notace, výběr použitých nápěvových varinat písní (s možností jejich přehrání) a výběr použitých textů písní. Rovněž pár slov o cimbálové muzice Danaj, fotografie z natáčení i archivu muziky a diskografii.
world music

Písňovou zahradou

269 Kč
239 Kč
Dobře nám - 11%
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
world music

Dobře nám

269 Kč
239 Kč
Camael - 11%
Hudební sdružení Camael vzniklo spojením dívčího vokálního tria Triny a kvinteta instrumentalistů pohybujících se v nejrůznějších hudebních žánrech, od vážné hudby po jazz a muzikály. Všechny umělce spojuje nadšení a vášeň pro tradiční lidovou hudbu, především moravskou, slovenskou a romskou.
world music

Camael

179 Kč
159 Kč
Ingwe - 11%
Na albu Ingwe je hudba inspirovaná mytologickými příběhy severoamerických indiánů, Eskymáků, starověkou Čínou i jinými kulturami. Název Ingwe pochází z afrického jazyka xhosa a znamená Modrý jeřáb.
world music

Ingwe

269 Kč
239 Kč
Longe - 11%
Zlínská formace Maraca, nořící se do vod etno world music s nádechem jazzu, zhudebnila na svém druhém albu básně nejslavnějšího moderního portugalského autora Fernanda Pessoy.
world music

Longe

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2