Nejprodávanější Kniha v roce 2019
medicína

Chrápání
Ten, kdo chrápe, žije nezdravě – a ten, kdo je tomuto nočnímu koncertu vystaven, stejně tak. Silné nadměrné chrápání vede k poruchám spánku, trvale poškozuje imunitní systém a může způsobit srdeční obtíže a problémy krevního oběhu.
medicína

Chrápání

89 Kč
Laboratorní diagnostika - 11%
Třetí, rozšířené a aktualizované vydání obsahuje nové kapitoly - laboratorní diagnostika v ortopedii, neurochirurgii a tranfuzním lékařství.
medicína

Laboratorní diagnostika

1 800 Kč
1 600 Kč
Mýtus evoluce - 11%
(2x)
Rok 2000 byl svědkem pozoruhodné skutečnosti. Poprvé v lidských dějinách vstoupil člověk do nového století znaje svůj vlastní genom, se všemi souvislostmi tohoto revolučního úspěchu.
medicína

Mýtus evoluce

171 Kč
152 Kč
Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy III. - 11%
Druhé, doplněné vydání úspěšné učebnice! Kniha je určena studentům a vyučujícím SZŠ – obor zdravotnický asistent – a studentům a pedagogům zdravotnických lyceí.
medicína

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy III.

287 Kč
255 Kč
Ošetřovatelství: ideály a realita v ambulantní péči - 11%
Kniha pro budoucí všeobecné sestry. Publikace dobře poslouží i těm, kdo jsou postiženi tzv. profesní slepotou, spočívající v tom, že si chyby a chybičky ve svém chování ne vždy uvědomují.
medicína

Ošetřovatelství: ideály a realita v ambulantní péči

171 Kč
152 Kč
Preventivní kardiologie v kostce
Kniha řeší velice aktuální téma kardiovaskulární prevence a je přínosným a praktickým edukačním materiálem jak pro lékařskou veřejnost, tak pro studenty medicíny. Odpověď na řadu zdravotnických aspektů současnosti zde ale nalezne i laická veřejnost.
medicína
Ukázky

Preventivní kardiologie v kostce

441 Kč
Dětská sestra v primární a komunitní péči
Publikace obsahuje důležité poznatky a informace nezbytné pro plánování a poskytování ošetřovatelské a edukační péče o děti a dorost v zařízeních primární péče.
medicína

Dětská sestra v primární a komunitní péči

83 Kč
Dětský pohybový systém - 6%
Tato odborná publikace programově pokrývá především obecnou anatomii, která je vždy úvodem ke studiu speciálních kapitol a která v posledních letech prodělávala nejbouřlivější vývoj.
medicína

Dětský pohybový systém

247 Kč
232 Kč
Lidské papilomaviry - 6%
Monografie se zabývá aktuálním tématem úlohy lidských papilomavirů v etiopatogenezi dlaždicobuněčného karcinomu dutiny ústní a orofaryngu.
medicína

Lidské papilomaviry

332 Kč
312 Kč
Ostrovy génia - 11%
Kniha Ostrovy génia je určena všem těm, kdo se někdy zabývali úvahami o tom, jak pracuje mysl savanta, a také klinickým lékařům, rodičům, učitelům, terapeutům a dalším osobám, které pečují o osoby se savantským syndromem a jimž není lhostejný jejich osud.
medicína

Ostrovy génia

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 351 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 > >>