Nejprodávanější audioknihy v roce 2019
sci-fi

Pohádky pro benjamínky silničního provozu - 20%
Pohádky o pravidlech a o bezpečnosti silničního provozu. Autoři Jaromír Čermák a Ilja Kučera. Čtou Karel Beníško, Josef Beyvl, Jiřina Bohdalová, Eduard Dubský, Štěpánka Haničincová, Karel Höger, Lubomír Lipský, Dagmar Sedláčková.
sci-fi
Ukázky

Pohádky pro benjamínky silničního provozu

69 Kč
55 Kč
Solaris - 11%
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.
sci-fi

Solaris

359 Kč
319 Kč
Mariňáci II. - 20%
Jaderné exploze, guerilová taktika a vesmírné bitvy, to je velkolepé završení příběhu vesmírných mariňáků v daleké galaxii. Všichni, kdo je tam poslali, věděli, že jejich šance na přežití jsou nulové.
sci-fi
Ukázky

Mariňáci II.

199 Kč
159 Kč
Líheň I. - 20%
(5x)
První díl této zběsilé akční jízdy byl recenzenty přirovnáván jak k filmům o nesmrtelném Rambovi, tak i ke knihám Jiřího Kulhánka, dalšího krále české akční školy.
sci-fi
Ukázky

Líheň I.

225 Kč
180 Kč
RUR - 20%
Utopické RUR (Rossum’s Universal Robots, Rossumovi univerzální Roboti) je v pořadí třetí drama Karla Čapka, časově mu předcházely komedie Lásky hra osudná a Loupežník.
sci-fi
Ukázky

RUR

229 Kč
183 Kč
Vynález zkázy - 6%
Vědeckofantastický dobrodružný román Vynález zkázy napsal J. Verne v roce 1896. Hlavního hrdinu profesora Rocha, vynálezce mimořádně výbušné látky, zastihneme v tomto zpracování ve chvíli, kdy je unesen pomocí ponorky z nervového sanatoria...
sci-fi
Ukázky

Vynález zkázy

195 Kč
183 Kč
Superholky
Existuje spousta příběhů o superhrdinech. Většinou žijí v New Yorku a mají úžasné superschopnosti, které získali fascinujícím způsobem – Superman přiletěl z jiné planety, Spidermana kousl radioaktivní pavouk...
sci-fi

Superholky

196 Kč
Vladana a prasopes 2 - 11%
Co se stane, když se desetiletá holka rozhodne být intergalaktickou strážkyní?

Vladana pochází z malé planetky Zeměmě (nepovedené kopie naší Země), právě ukončila školu a je tím pádem vlastně dospělá.

sci-fi

Vladana a prasopes 2

206 Kč
183 Kč
Playground - 20%
(2x)

Co se stane během těch několika vteřin, kdy se zastaví srdce? Poručice švédské armády Jasmin Pascalová-Andersonová je při misi NATO v severním Kosovu těžce raněna.

sci-fi
Ukázky

Playground

299 Kč
239 Kč
Duna - 11%
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.
sci-fi

Duna

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>