Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
střední školy

Středoškolská fyzika - 20%
Stručná učebnice fyziky, jednoduše vysvětluje vše důležité z tohoto oboru. Zaměřuje se na praktické použití získaných poznatků.
střední školy
Ukázky

Středoškolská fyzika

64 Kč
51 Kč
Sociální práce ve zdravotnictví - 20%
Kniha je určena pracovníkům profese sociální práce, včetně sociální práce ve zdravotnictví, a studentům sociální práce a zdravotnických oborů. Soustředí se na základní otázky sociální práce ve zdravotnictví, která má u nás mnohaletou tradici.
střední školy
Ukázky

Sociální práce ve zdravotnictví

220 Kč
176 Kč
Zdravotní nauka 1.díl - 20%
Učebnice je určena žákům středních odborných škol oboru sociální péče i pracovníkům, kteří začínají se sociální prací v praxi.
střední školy
Ukázky

Zdravotní nauka 1.díl

237 Kč
190 Kč
English Irregular Verbs - 20%
Kniha English Irregular Verbs je určena středně pokročilým studentům angličtiny. V 10 lekcích nabízí studentům řadu cvičení a závěrem rozsáhlý souhrnný test s klíčem, pomocí nichž si mohou osvojit tvary minulého času a příčestí minulého.
střední školy
Ukázky

English Irregular Verbs

149 Kč
119 Kč
Academic English - Akademická angličtina - 20%
(1x)
2., aktualizované vydání. Na trhu ojedinělá publikace přináší komplexní přehled základních dovedností "akademické angličtiny" čtenářům, kteří se pohybují v prostředí světa vysokého školství i vědy a musí se samostatně vzdělávat.
střední školy
Ukázky

Academic English - Akademická angličtina

254 Kč
203 Kč
Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé - 20%
Chcete se zlepšit v anglické konverzaci? Být pohotovější v anglické komunikaci? Naučte se stovky praktických otázek a odpovědí. Bez vysvětlování. Bez pouček. Všechna použitá slovíčka jsou přeložena do češtiny. Výslovnost je upravená pro Čechy.
střední školy
Ukázky

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro pokročilé

99 Kč
79 Kč
Obsahový rozbor současné angličtiny - 20%
Práce zakladatele naší anglistiky, významného českého jazykovědce a jedné z ústředních postav Pražského lingvistického kroužku Viléma Mathesia (1882-1945), vyšla poprvé roku 1961 péčí Josefa Vachka a stala se v pravém slova smyslu prací klasickou.
střední školy
Ukázky

Obsahový rozbor současné angličtiny

180 Kč
144 Kč
Odborné kreslení - 20%
Tato učebnice je studijním podkladem a předlohou pro výuku odborného kreslení na středních průmyslových školách stavebních. Seznamuje studenty se základy grafického vyjadřování, uplatňovaného v oborech architektura a stavitelství.
střední školy
Ukázky

Odborné kreslení

186 Kč
149 Kč
ANGLIČTINA - Příprava na státní maturitu - 20%
Zkuste si 10 testů těsně před maturitou a zkoušející vás už nepřekvapí! Je třeba znát i přesnou formu zkoušky, nejen umět anglicky. Natrénujte si průběh ústní části nanečisto pomocí simulace otázek i přesné formy zkoušení.
střední školy
Ukázky

ANGLIČTINA - Příprava na státní maturitu

195 Kč
156 Kč
Angličtina jedna pět II. - 20%
Chcete se běžně domluvit anglicky? Zdokonalte se díky této e-knize. Zopakujte si minulý čas, naučte se pravidelná a nepravidelná slovesa a procvičte si 3 základní jednoduché časy v angličtině. Víc na cestování a běžnou komunikaci nepotřebujete.
střední školy
Ukázky

Angličtina jedna pět II.

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>