Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2019
křesťanství

Věda, víra, Darwinova teorie a stvoření podle knihy Genesis - 11%
(3x)
V textu je diskutován vztah vědy a víry, Darwinovy teorie a první kapitoly knihy Genesis, evoluce a křesťanství. Zvláštní pozornost je pak věnována třem zprávám o stvoření knihy Genesis a vztahu těchto textů k moderní vědě.
křesťanství

Věda, víra, Darwinova teorie a stvoření podle knihy Genesis

241 Kč
214 Kč
Pokřtěni ohněm - 11%
Autor na základě detailní práce s prameny, z nichž ty nejdůležitější zpřístupňuje čtenářům v komentovaném českém překladu, nastiňuje vývoj katarské náboženské kultury a zabývá se i jednotlivými katarskými rituály.
křesťanství

Pokřtěni ohněm

358 Kč
318 Kč
Přímluva za křesťany - 11%
Kniha zpřístupňuje českému čtenáři text Athénagorovy Přímluvy za křesťany, která přestavuje raný křesťanský apologetický spis, který dosud nebyl do češtiny přeložen, spolu s výsledky současného bádání o Athénagorovi a jeho myšlení.
křesťanství

Přímluva za křesťany

323 Kč
287 Kč
Čeští jezuité objevují Nový svět - 11%
Výbor z korespondence českých jezuitů v zámořských misiích mezi léty 1657–1741do tzv. Západních Indií, představuje unikátní sbírku cestopisných, etnografických a kulturních svědectví z celého tehdy známého světa.
křesťanství
Ukázky

Čeští jezuité objevují Nový svět

448 Kč
398 Kč
Křesťanství a islám v liberálním státu
Monografie je dalším výstupem výzkumu týmu odborníků Katolické teologické fakulty Univerzity Karlovy v Praze na téma vztahu náboženství a státu a navazuje na publikaci Monoteistická náboženství a stát.
křesťanství

Křesťanství a islám v liberálním státu

59 Kč
Dobré srdce - 11%
(2x)
Záznam londýnského semináře, na němž dalajlama komentoval vybrané ukázky z evangelií. Ve svých výkladech dalajlama dodává těmto zdrojům křesťanské víry nový rozměr a nachází mnoho podobností mezi křesťanskou a buddhistickou naukou.
křesťanství

Dobré srdce

259 Kč
230 Kč
Exil pod římským nebem - 11%
Kniha historika Ondřeje Blažka je vedle své odborné kvality strhujícím vyprávěním o českém, křesťansky orientovaném exilu v Itálii.
křesťanství

Exil pod římským nebem

251 Kč
223 Kč
Mučedníkům - 11%
Ve spise Mučedníkům se Tertullianus obrací na křesťany, kteří ve vězení očekávají mučednickou smrt, a snaží se je povzbudit, aby vytrvali ve svém odhodlání a nebáli se pro Boha zemřít.
křesťanství

Mučedníkům

88 Kč
78 Kč
Nenasytnost - 11%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
křesťanství
Ukázky

Nenasytnost

223 Kč
198 Kč
Neumělcům života - 11%
(6x)
Principem hry je, že všemu, co vytvoří, dá Bůh do vínku kus stvořitelských možností. Tvůrce tvoří tvůrce.
křesťanství

Neumělcům života

212 Kč
188 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 335 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 34 > >>