Nejprodávanější Kniha v roce 2019
výchova a rodina

Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
výchova a rodina

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
výchova a rodina
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Jak přežít, když mě všechno štve - 11%
Proč potřebuje tuto knihu? Knížka dítěti ukáže, jak zvládat náročné situace a jak si poradit s tím, že se mu něco nelíbí a má na něco vztek. Nejde o to nepříjemné emoce potlačovat, ale najít cestu, jak se s nimi vypořádat a přitom neublížit ostatní
výchova a rodina

Jak přežít, když mě všechno štve

179 Kč
159 Kč
Tvoje dítě jako šance pro tebe - 11%
(2x)
Tvoje dítě.
Je konečně na světě... Jaká událost. Jako by svět byl najednou jiný, než byl dosud, čekáš snad zázrak, čekáš, že se stane NĚCO... Máš dítě...
Vše je nové a výjimečné.
výchova a rodina

Tvoje dítě jako šance pro tebe

252 Kč
224 Kč
Matky, synové a milenky - 11%
Tato kniha již déle než patnáct let pomáhá mužům pochopit, jak je jejich vztahový život ovlivněn jejich matkou, v dobrém i ve zlém. Mnoho mužů díky ní dokázalo překonat staré vzorce a nahradit je novými, funkčnějšími.
výchova a rodina

Matky, synové a milenky

332 Kč
295 Kč
Jak vychovat úžasné dítě podle principů montessori - 11%
Průvodce pro rodiče, kteří chtějí vychovat kreativní, sebejisté a samostatné děti
výchova a rodina

Jak vychovat úžasné dítě podle principů montessori

359 Kč
319 Kč
Co děti nejvíc potřebují - 11%
Poutavá, často velmi osobní a hluboká zamyšlení známého dětského psychologa probírají potřeby dětí a úkoly rodičů,vychovatelů a psychologů.
výchova a rodina

Co děti nejvíc potřebují

179 Kč
159 Kč
Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
výchova a rodina

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Malování jako hra a přirozená stopa - 11%
Chuť malovat je vlastní každému člověku. Tradiční výchova, především ve škole, se snaží směřovat tuto přirozenou potřebu k umění. Zamezí-li se tomu, může se vyvinout zcela jiný projev, který Arno Stern nazývá stopou.
výchova a rodina

Malování jako hra a přirozená stopa

232 Kč
206 Kč
Škola srdce(m) - 11%

Tuto knihu autor napsal s myšlenkou na všechny, kterým není jedno, jakou školu jejich děti navštěvují. Původně ale především na ty rodiče, kteří se rozhodli zapsat své děti na waldorfskou školu nebo kteří o tom uvažují.

výchova a rodina

Škola srdce(m)

205 Kč
182 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 122 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>