Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
medicína

Intraoperační stimulační monitorace v neurochirurgii - 20%
Kniha určená pro neurology a klinické neurofyziology, kteří pracují nebo se chystají pracovat na neurochirurgickém operačním sále, ale podnětná také pro ostatní neurology, neurochirurgy, ORL a anesteziology a intenzivisty.
medicína
Ukázky

Intraoperační stimulační monitorace v neurochirurgii

247 Kč
198 Kč
Modely ošetrovateľstva v kocke - 20%
Predkladaná publikácia je určená študentom ošetrovateľstva a ich pedagógom, zdravotným sestrám, ale aj všetkým odborným pracovníkom, ktorých zaujíma problematika teórie ošetrovateľstva.
medicína
Ukázky

Modely ošetrovateľstva v kocke

127 Kč
102 Kč
Neuropsychologie v psychiatrii - 20%
Ojedinělá souhrnná publikace klinické neuropsychologie předkládá psychiatrům, psychologům, studentům medicíny a psychologie nejnovější poznatky oboru. Objasňuje základní terminologii, vazby mezi chováním a činnostmi mozku z pohledu psychiatrie.
medicína
Ukázky

Neuropsychologie v psychiatrii

390 Kč
312 Kč
Obrazový atlas chorobných stavů - 20%
V souboru více než 300 barevných fotografií jsou představeny patologické fyzikální nálezy běžných onemocnění, s nimiž se setkávají v každodenní praxi praktičtí lékaři, všeobecní internisté a lékaři řady dalších interních a chirurgických oborů.
medicína
Ukázky

Obrazový atlas chorobných stavů

543 Kč
434 Kč
Rekonstrukce prsu po mastektomii - 20%
Autoři popisují nejčastěji používané chirurgické metody rekonstrukce prsu za použití jak implantátů, tak vlastní živé tkáně. Vycházejí především z vlastních zkušeností a podmínek zdravotní péče v České republice.
medicína
Ukázky

Rekonstrukce prsu po mastektomii

365 Kč
292 Kč
Traumatologie orofaciální oblasti - 20%
Zcela přepracované, doplněné a aktualizované vydání této velmi úspěšné publikace, která je určena zejména jako učební text pro studující medicíny.
medicína
Ukázky

Traumatologie orofaciální oblasti

269 Kč
215 Kč
Fyziologie - 20%
Fyziologie pro studenty zdravotnických oborů je určena všem studentům nelékařských zdravotnických oborů i oborů sociálně-zdravotních, které jsou realizovány na vyšších odborných školách a v bakalářských a magisterských programech vysokých škol.
medicína
Ukázky

Fyziologie

200 Kč
160 Kč
Onemocnění karotid a velkých cév aortálního oblouku - 20%
Autoři se rozhodli pro sepsání této nové monografie, přesto, že na našem knižním trhu existují i další publikace zabývající se stejnou či podobnou tematikou.
medicína
Ukázky

Onemocnění karotid a velkých cév aortálního oblouku

208 Kč
166 Kč
Psychiatrická ošetřovatelská péče - 20%
První učebnice, která vyčerpávajícím způsobem pokrývá problematiku ošetřovatelské péče v psychiatrii, je určena nejen studentům a učitelkám ošetřovatelství na všech stupních vzdělávání, ale také sestrám v praxi.
medicína
Ukázky

Psychiatrická ošetřovatelská péče

229 Kč
183 Kč
Současný výzkum psychoterapie - 20%
V souladu se současnými trendy zkoumání konkrétního přínosu psychoterapie autor představuje čtenáři metody objektivního posouzení její prospěšnosti a přibližuje různé nástroje pro zmapování výsledků jejího působení.
medicína
Ukázky

Současný výzkum psychoterapie

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 414 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 > >>