Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
osobní rozvoj

Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
osobní rozvoj
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Vedení lidí, týmů a firem - 20%
Čtvrté vydání velmi úspěšného a dnes již klasického díla v oblasti managementu je zcela přepracovaným vydáním, téměř novou knihou.
osobní rozvoj
Ukázky

Vedení lidí, týmů a firem

229 Kč
183 Kč
10 nejdražších manažerských chyb - 20%
Učte se z chyb druhých, je zbytečné dělat vlastní chyby. Manažeři, kteří při řízení svých lidí dělají ty nejzásadnější chyby, své firmě škodí a stojí ji spoustu peněz. Neděláte vy či vaši kolegové manažeři tyto chyby také?
osobní rozvoj
Ukázky

10 nejdražších manažerských chyb

237 Kč
190 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
K sebedůvěře krok za krokem - 20%
Na mnoho otázek ohledně sebedůvěry vám odpoví velmi čtivá a praktická knížka, v jejímž novém vydání se navíc dozvíte, jak s menším úsilím dosáhnout větších výsledků.
osobní rozvoj
Ukázky

K sebedůvěře krok za krokem

186 Kč
149 Kč
Modeling - 20%
První publikace, která zcela otevírá doposud skryté karty této branže, autorka v ní nechává nahlédnout do dráždivého přitažlivého světa módy, módních přehlídek, pózování, fotografování.
osobní rozvoj
Ukázky

Modeling

254 Kč
203 Kč
Přesvědčivá prezentace - 20%
Umět přesvědčivě prezentovat a komunikovat je dnes silnou konkurenční výhodou každého, kdo prezentuje své představy, plány, projekty, výsledky, produkty či myšlenky.
osobní rozvoj
Ukázky

Přesvědčivá prezentace

186 Kč
149 Kč
Rozvoj a vzdělávání manažerů - 20%
Kniha se zabývá moderními metodami rozvoje a vzdělávání manažerů ve vyspělých zemích a u nás. Je neocenitelnou příručkou pro všechny personalisty, manažery, pracovníky vzdělávacích agentur a studenty andragogiky.
osobní rozvoj
Ukázky

Rozvoj a vzdělávání manažerů

319 Kč
255 Kč
Tvořivost a inovace v práci manažera - 20%
Snad všichni manažeři ocení tuto knihu.
osobní rozvoj
Ukázky

Tvořivost a inovace v práci manažera

271 Kč
217 Kč
Psychologie moudrosti a dobrého života - 20%
Kniha Psychologie moudrosti a dobrého života vám pomůže orientovat se v tom, co po tisíciletí bylo na světě k problematice dobrého a moudrého života ve všelijak těžkých životních situacích zjištěno a napsáno.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie moudrosti a dobrého života

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 431 - 440 z 465 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 47 > >>