Nejprodávanější tituly v roce 2019

Kronika zániku Evropy
(19x)
Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný „Jak to celé začalo“ popisuje léta 1984 – 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy.

Kronika zániku Evropy

539 Kč
Smrtící tajnosti
(3x)
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?

Smrtící tajnosti

404 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Smrtící bílá
(6x)
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.
Ukázky

Smrtící bílá

494 Kč
Recept(y) na zhubnutí
(2x)
Čtenáři v druhé knize Karolíny Hrubešové najdou dalších 130 receptů na zdravá a velmi chutná jídla, kterých se můžou najíst do sytosti a přesto ubývat na váze – což je (mnohdy nepřiznaný) sen většiny bojovníků s obezitou.
Ukázky

Recept(y) na zhubnutí

179 Kč
KAR
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.

KAR

358 Kč
Faktomluva
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.

Faktomluva

395 Kč
Opuštěná společnost
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
Trhlina
(15x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
Ukázky

Trhlina

358 Kč
The Accidental Further Adventures of the Hundred-Year-Old Man
(4x)
The sequel to Jonas Jonasson’s international bestseller The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and Disappeared

The Accidental Further Adventures of the Hundred-Year-Old Man

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>