Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2019
osobnosti a osudy

Exotem na této zemi - 20%
(1x)
Audiokniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi. Čte a hudebně doprovází Ladislav Heryán.
osobnosti a osudy
Ukázky

Exotem na této zemi

190 Kč
152 Kč
Stopařem na této zemi - 20%
(1x)
Audiokniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
osobnosti a osudy
Ukázky

Stopařem na této zemi

190 Kč
152 Kč
Co mě naučil tučňák - 20%
Když Angličan Tom přijme místo učitele na prestižní argentinské internátní škole, ještě netuší, že si tam z výletu do Uruguaye propašuje tučňáka, jehož zachrání z ropné skvrny.
osobnosti a osudy
Ukázky

Co mě naučil tučňák

269 Kč
215 Kč
Vita Caroli - 20%
K výročí krále Karla IV. (700 let) vychází v jednom kompletu nahrávka zachycující mluvené slovo i ukázky původní středověké hudby tak, jak zněla v českých zemích v době vlády našeho nejvýznamnějšího panovníka.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vita Caroli

149 Kč
119 Kč
Jako Čuk a Gek - 20%
Ne každý má ten dar vykřesat jiskřičku humoru i z té nejvšednější a nejbanálnější situace. Petru Novotnému a Františku Ringo Čechovi však toto nadání rozhodně nechybí. Dokládá to i jejich osobitý cestopis, jenž se dočkal i své knižní podoby.
osobnosti a osudy
Ukázky

Jako Čuk a Gek

169 Kč
135 Kč
Italské prázdniny - 20%
Audioknížka, která je nejen originálním cestovatelským průvodcem na cestě z Prahy do Říma a zpět, ale dodnes zůstává půvabnou letní reportáží o cestě sama k sobě, ke vzpomínkám a k poznání, že domovu člověk nikde neunikne.
osobnosti a osudy
Ukázky

Italské prázdniny

199 Kč
159 Kč
Dopisy Mileně - 20%
Dopisy, které napsal Franz Kafka Mileně Jesenské. Kafka poznal Milenu během jednoho jejího pobytu v Praze v předjaří roku 1920. Namluvili Jaroslava Adamová a Radoslav Lukavský
osobnosti a osudy
Ukázky

Dopisy Mileně

99 Kč
79 Kč
Miroslav Horníček v Šemanovicích - 20%
Audiovzpomínka na Miroslava Horníčka. Dvě setkání s Ondřejem Suchým a publikem v šemanovickém společenském minicetru Nostalgická myš při natáčení pořadů Nostalgické muzeum zábavy.
osobnosti a osudy
Ukázky

Miroslav Horníček v Šemanovicích

149 Kč
119 Kč
Americký sniper - 20%
V letech 1999 až 2009 zaznamenal Chris Kyle z jednotky amerického námořnictva SEAL nejvíce odstřelovačských zásahů v dějinách USA.
osobnosti a osudy
Ukázky

Americký sniper

299 Kč
239 Kč
Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - 20%
(2x)

Kniha rozhovorů známého publicisty Aleše Palána s Miloněm Čepelkou není jen pohledem do zákulisí oblíbeného českého divadla, je pohledem za kulisy samotného Miloně Čepelky. Někdy je to docela horor, jindy velká legrace.

osobnosti a osudy
Ukázky

Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 102 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>