Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
humanitní obory

Lingvistická antropologie - 20%
Kniha vysvětluje vztah jazyka a kultury z etnolingvistického hlediska. Zabývá se hlavními směry etnolingvistiky, souvislostem s jinými obory, metodami výzkumu a jejich praktickými aplikacemi.
humanitní obory
Ukázky

Lingvistická antropologie

356 Kč
285 Kč
Soudobá sociologie II - 20%
Série učebních textů je zaměřena na aktuální otázky soudobé sociologie; druhý díl se tematicky orientuje na problematiku sociálního jednání a sociální struktury.
humanitní obory
Ukázky

Soudobá sociologie II

190 Kč
152 Kč
Propedeutika vnitřního lékařství - 20%
Tato zcela přepracovaná a doplněná publikace navazuje na mimořádně úspěšnou učebnici z roku 1997, která spolu s dřívějšími 9 vydáními ve formě skript a 2 dotisků knižního vydání je vydávána celkem po třinácté a byla používána na všech lékařských fakultách.
humanitní obory
Ukázky

Propedeutika vnitřního lékařství

302 Kč
242 Kč
Obrazový atlas chorobných stavů - 20%
V souboru více než 300 barevných fotografií jsou představeny patologické fyzikální nálezy běžných onemocnění, s nimiž se setkávají v každodenní praxi praktičtí lékaři, všeobecní internisté a lékaři řady dalších interních a chirurgických oborů.
humanitní obory
Ukázky

Obrazový atlas chorobných stavů

543 Kč
434 Kč
Traumatologie orofaciální oblasti - 20%
Zcela přepracované, doplněné a aktualizované vydání této velmi úspěšné publikace, která je určena zejména jako učební text pro studující medicíny.
humanitní obory
Ukázky

Traumatologie orofaciální oblasti

269 Kč
215 Kč
Psychiatrická ošetřovatelská péče - 20%
První učebnice, která vyčerpávajícím způsobem pokrývá problematiku ošetřovatelské péče v psychiatrii, je určena nejen studentům a učitelkám ošetřovatelství na všech stupních vzdělávání, ale také sestrám v praxi.
humanitní obory
Ukázky

Psychiatrická ošetřovatelská péče

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 36 položek
<< < 1 2 3 4