Nejprodávanější tituly v roce 2019
základní školy

Český jazyk – Slovní druhy - 11%
Laminátová kartička určená především pro žáky základních a středních škol nabízí graficky přehledný a stručný přehled 10 slovních druhů, které rozlišuje český jazyk i s příklady a krátkým popisem, co který slovní druh vyjadřuje, případně jakým způsobem zjistit z textu, o jaký slovní druh se jedná.
základní školy

Český jazyk – Slovní druhy

44 Kč
39 Kč
Matematika zábavně a hravě - 11%
Řešené úlohy z matematiky jsou určeny studentům základních škol jako pomůcka k opakování na přijímací zkoušky. Respektive k doplnění znalostí získaných během studia na základní škole.
základní školy

Matematika zábavně a hravě

134 Kč
119 Kč
Pětiminutovky čeština 5. třída - 11%
Publikace jsou vhodné nejen pro domácí přípravu žáčků na hodiny českého jazyka a matematiky, ale i pro učitele základních škol jako doplňkový materiál, např. pro hodiny suplování nebo krátké písemky.
základní školy

Pětiminutovky čeština 5. třída

80 Kč
71 Kč
Procvičujeme - 2. třída Český jazyk - 11%
Sešit je určen všem žáčkům druhé třídy kteří si chtějí procvičit Český jazyk, zejména abecedu, velká a malá písmenka . Sešit je také vhodný pro prvňáčky, kteří by se chtěli naučit něco víc.
základní školy

Procvičujeme - 2. třída Český jazyk

89 Kč
79 Kč
Stručný přehled německé gramatiky (nejen) pro školáky - 11%
Ucelený přehled německé gramatiky vhodný nejen pro studenty základních a středních škol. Přehledné tabulky, členění podle slovních druhů.
základní školy

Stručný přehled německé gramatiky (nejen) pro školáky

53 Kč
47 Kč
Desetiminutovky - Shoda přísudku s podmětem - 11%
Desetiminutový hardcore trénink.
základní školy

Desetiminutovky - Shoda přísudku s podmětem

134 Kč
119 Kč
Fi a Flo - 11%
(1x)
Kniha zkušené autorské dvojice doplňuje jejich dvě velmi úspěšné předchozí knihy, Výři nesýčkují a Strasti zkoušeného Standy, a zaměřuje se tentokrát na obtížnou a cvičebními materiály opomíjenou oblast, jíž je skloňování podstatných jmen.
základní školy

Fi a Flo

89 Kč
79 Kč
Opakování pro druháky - 11%
V publikaci si děti zábavnou formou procvičí základní učivo 2. třídy. Celou knihou je bude provázet dvojice druháků Eliška a Jonáš
základní školy

Opakování pro druháky

152 Kč
135 Kč
Český jazyk v malíčku pro 5. třídu - 11%

Chcete, aby děti učení bavilo? Vyzkoušejte tuto cvičebnici! Potřebují si vaše děti procvičit učivo z českého jazyka? Chcete, aby učení vnímaly jako zábavu a nenudilo je? Nabídněte jim cvičení a aktivity, které je budou bavit!

základní školy

Český jazyk v malíčku pro 5. třídu

107 Kč
95 Kč
Souhrn látky z češtiny - 11%
Souhrn cvičení z češtiny je vhodný ke komplexnímu procvičení českého jazyka 2. - 5. ročníku základní školy. Kniha též může posloužit jako pomůcka při přípravě k přijímacím zkouškám ke studiu na střední škole. Součástí knihy je klíč ke cvičením.
základní školy

Souhrn látky z češtiny

131 Kč
116 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 96 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>