Nejprodávanější Kniha v roce 2019
alternativní medicína

Průvodce Reiki - 11%
(2x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
alternativní medicína

Průvodce Reiki

224 Kč
199 Kč
Reflexní terapie rukou - 11%
Kniha poprvé v historii alternativní medicíny přináší ucelený návod na praktické využití nejdostupnější oblasti reflexní terapie - rukou.
alternativní medicína

Reflexní terapie rukou

242 Kč
215 Kč
Aura, čakry a sebeléčení - 11%
V knize Aura, čakry a sebeléčení autoři předkládají výsledek deseti let svých osobních zkušeností s energetickou diagnostikou člověka. Věnují se měření aury, přinášejí originální a netradiční pohled na souvislosti mezi aurou, čakrami a zdravím...
alternativní medicína

Aura, čakry a sebeléčení

269 Kč
239 Kč
Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
alternativní medicína

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Léčivé rostliny prastaré bohyně - 11%
Wolf-Dieter Storl jde po stopách staré bohyně do hlubokého lesa. Objevíme hluboký smysl přírody a cítíme duši, která je v ní obsažená a tak najdeme cestu zpět ke své přirozené spiritualitě.
alternativní medicína

Léčivé rostliny prastaré bohyně

331 Kč
294 Kč
Přírodní hormonální léčba - 11%
(1x)
Pokud je náš přirozený hormonální stav vyveden z rovnováhy, například v pubertě, po těhotenství, když ženy i muži (!) přicházejí do let, v období velkého stresu a podobně, může docházet k různým potížím.
alternativní medicína
Ukázky

Přírodní hormonální léčba

260 Kč
231 Kč
Receptář pátera F. Ferdy - 11%
Receptář fenomenálního českého léčitele a jasnovidce. Šířil se ručním opisováním mezi vděčnými pacienty tohoto legendárního léčitele. Praktická a jednoduchá příručka s abecedním uspořádáním.
alternativní medicína

Receptář pátera F. Ferdy

161 Kč
143 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
alternativní medicína

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Cesta osvobození
(1x)
I kdyby vám zbýval jeden nebo dva týdny života, pořád můžete hluboce žít v každém okamžiku svého života.
alternativní medicína

Cesta osvobození

179 Kč
Jak k nám tělo promlouvá - 11%
Kniha zkušené terapeutky vám odhalí, že za fyzickými potížemi často stojí negativní emoce, přehnané nároky na sebe, rodinné a pracovní problémy, stres a další trápení, která si často ani neuvědomujeme.
alternativní medicína

Jak k nám tělo promlouvá

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 187 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>