Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
kariéra

Motivace a odměňování pracovníků - 20%
Jsou vaši zaměstnanci málo výkonní a iniciativní? Chcete své zaměstnance motivovat, ale nevíte jak? Přijde vám finanční forma motivace už v dnešní době málo?
kariéra
Ukázky

Motivace a odměňování pracovníků

212 Kč
170 Kč
Přestaňte se v práci stresovat - 20%
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.
kariéra
Ukázky

Přestaňte se v práci stresovat

169 Kč
135 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
kariéra
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Psychologie práce a organizace - 20%
Publikace mapuje současnou psychologii práce a organizace. Na úvod se věnuje etickým aspektům v psychologii práce a organizace a certifikaci Europsycholog, v další části se zaměřuje na nové metody (např. Vienna Test System, Hoganovy testy).
kariéra
Ukázky

Psychologie práce a organizace

220 Kč
176 Kč
27 manipulativních technik - 20%
(1x)
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
kariéra
Ukázky

27 manipulativních technik

254 Kč
203 Kč
Moderní rétorika - 20%
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně?
kariéra
Ukázky

Moderní rétorika

157 Kč
126 Kč
Jak vést svůj tým - 20%
Zkoumáme-li dnešní firmy a instituce z hlediska jejich poslání a naplňování cílů, zjišťujeme, jak důležité je, aby přijaly týmový přístup k vytváření své produkce nebo poskytování služeb.
kariéra
Ukázky

Jak vést svůj tým

161 Kč
129 Kč
Moderní time management - 20%
Co kdyby vám jen pár nových návyků pomohlo výrazně zlepšit využití vašeho času? Jak můžete až desetinásobně zvýšit svou produktivitu práce? Naučte se jednoduché triky, díky kterým získáte mnohem více času pro sebe a svou rodinu.
kariéra
Ukázky

Moderní time management

246 Kč
197 Kč
100 zlatých pravidel pro úspěšné vztahy s lidmi - 20%
Sto zlatých pravidel vám ukáže, jak se s ostatními naladit na stejnou vlnu, jak druhé pochopit, budovat s nimi pevné vztahy a jak z nich dostat to nejlepší. Tato pravidla vám pomohou říkat a dělat správné věci a zvládnout každou situaci!
kariéra
Ukázky

100 zlatých pravidel pro úspěšné vztahy s lidmi

237 Kč
190 Kč
Prodávejte jako ti nejlepší! - 20%
Každý z nás má na výběr! Buď si bude na všechno přicházet sám a smíří se s pomalým pokrokem a mnoha neúspěchy, nebo se bude učit od ostatních, a bude tak díky této publikaci o krok napřed.
kariéra
Ukázky

Prodávejte jako ti nejlepší!

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 118 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>