Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2019
mystika, kabala

Egejská mysteria ideje krásy - 11%
(1x)
Do rukou českého čtenáře se dostává další kniha Františka Kabeláka. Autor v ní popisuje základní kameny esoterní praxe společné pro všechna odvětví hermetismu. Jasně a přesně rekapituluje jeho základní otázky: Jak se nazývá idea člověka?
mystika, kabala

Egejská mysteria ideje krásy

306 Kč
272 Kč
Svatý Grál na čtyřech rovinách bytí - 11%
(1x)
Filosoficko-esoterická studie. Symbolika svatého grálu zahaluje i odkrývá tajemství Cesty dolů a nahoru. Ve smyslu cesty dolů, stezky zrození,lze obraz svatého grálu chápat jako zřídlo, z něhož vyvěrají bytostné proudy vytvářející skutečnost.
mystika, kabala

Svatý Grál na čtyřech rovinách bytí

151 Kč
134 Kč
Faustův deník - 11%
Autorův pokus o literární zpracování faustovského tématu.
mystika, kabala

Faustův deník

225 Kč
200 Kč
Světlo na západě - 11%
Světlo na Západě je jedno z autorových stěžejních děl. Zabývá se v něm velice otevřeně teorií a praxí křesťanské mystiky a srovnává ji s duchovědnými pojmy východních kultur.
mystika, kabala

Světlo na západě

297 Kč
264 Kč
Hadí grál - 11%
Tato kniha je příběhem neobyčejné cesty objevů, který vede k odhalení nejzazších tajemství a nevysvětlitelných záhad - včetně svatého grálu, elixíru života a kamene mudrců.
mystika, kabala

Hadí grál

251 Kč
223 Kč
Posvátná geometrie Washingtonu - 11%
Zasvěcené a objevné dílo anglického spisovatele a geomanta Posvátná geometrie Washingtonu ukazuje, že systém čísel a geometrických proporcí, je přítomný i v původním plánu hlavního města Spojených států amerických.
mystika, kabala

Posvátná geometrie Washingtonu

251 Kč
223 Kč
Etiopská kniha mrtvých - 11%
Etiopská kniha mrtvých je kolekcí deseti souborů zádušních textů, které nesou svébytnou pečeť etiopské esoteriky včetně tzv. manter a ukazují její inspiraci egyptskými, křesťanskými a koptskými prvky.
mystika, kabala

Etiopská kniha mrtvých

269 Kč
239 Kč
Elementární filosofie moderního růžového kříže - 11%
Pro čtenáře, který se zamýšlí nad mystériem světa, člověka a života a snaží se v sobě probudit vyšší vědomí, je v této knize popsána možnost znovuzrození duše a opětného přijetí člověka do původní říše světla.
mystika, kabala

Elementární filosofie moderního růžového kříže

162 Kč
144 Kč
Přicházející nový člověk - 11%
Osvobození z temnoty, vázanosti a bolesti tohoto světa je sebeosvobozením ke službě člověku. Kniha Přicházející nový člověk je toho svědectvím a zároveň voláním.
mystika, kabala

Přicházející nový člověk

216 Kč
192 Kč
Pán návratů - 11%
Na základě sledování cykličnosti času a pozorování opakujících se jevů na obloze, především pak z pozorování babylónských astrologů, vzniklo učení o věčném návratu. Také numerologie zastává představu, že vše se děje rytmech a cyklech.
mystika, kabala

Pán návratů

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>