Nejprodávanější Kniha v roce 2019
duchovní teorie a směry

Pátá dohoda - 11%
Učení dona Miguela Ruize, shrnuté v slavné knize Čtyři dohody, se dočkalo neméně proslulého pokračování, a to díla Pátá dohoda. Tento „praktický průvodce cestou sebeovládání“ vám pomůže přetvořit vlastní život, neboť se zbavíte bezpočtu omezujících dohod, které jste uzavřeli nejen sami se sebou či s ostatními lidmi, ale i se samotným životem.
duchovní teorie a směry

Pátá dohoda

179 Kč
159 Kč
Alchymická svatba Christiana Rosenkreuze I.díl - 11%
Alchymická svatba Christiana Rosenkreuze je jedním ze tří slavných rosekruciánských manifestů, poprvé publikovaná v roce 1616. Kniha je hermetickým alegorickým příběhem iniciační cesty Christiana Rosenkreuze.
duchovní teorie a směry

Alchymická svatba Christiana Rosenkreuze I.díl

637 Kč
566 Kč
Za prožitkem Velikonoc - 11%
Co se stalo před více než dvěma tisíciletími na pahorku Golgoty? Co je skrytým základem Velikonoc? Jaký je jejich základ ve slovanských či keltských tradicích?
duchovní teorie a směry

Za prožitkem Velikonoc

216 Kč
192 Kč
Osobní náboženství
Průvodce na cestě rozvoje osobní spirituality v sekulárním světě.
duchovní teorie a směry

Osobní náboženství

135 Kč
Dvanáct smyslů. Brány duše - 11%
Tato kniha nizozemského lékaře Alberta Soesmana přináší zásadní a zároveň nesmírně živé rozpracování nauky Rudolfa Steinera o dvanácti smyslech.
duchovní teorie a směry

Dvanáct smyslů. Brány duše

223 Kč
198 Kč
Cesta ženy k Bohu - 11%
(1x)
Autorka prostřednictvím neotřelého pohledu na staré tradice, příkladů ze své lékařské praxe i z workshopů rozvoje ženské spirituality pomáhá ženám vyléčit jejich hněv vůči vlastním náboženským tradicím, a pomáhá jim nalézt nové formy vnitřního rozvoje.
duchovní teorie a směry

Cesta ženy k Bohu

304 Kč
270 Kč
Tajemství vývoje lidstva - 11%
Ve vývoji lidstva jsou určité principy a zákonitosti, které nejsou běžně známé a veřejnosti dostupné. Rudolf Steiner v tomto cyklu přednášek zpřístupňuje lidem informace, které hýbou dějinami lidstva, přesto, že jsou jako by za oponou vývoje.
duchovní teorie a směry

Tajemství vývoje lidstva

225 Kč
200 Kč
Živý vesmír - 11%
(1x)
Věda tradičně tvrdí, že vesmír byl vytvořen z netečné hmoty a prázdného prostoru. Duane Elgin shromažďuje mimořádné důkazy z kosmologie, biologie a fyziky o tom, že vesmír není mrtvý, ale naopak výjimečně živý, ...
duchovní teorie a směry

Živý vesmír

269 Kč
239 Kč
Kniha mlčení + CD - 11%
(1x)
Kniha mlčení – texty staré Číny je reedicí antologie filosofických, magických a hlavně básnických, ale i intimních textů, která vznikala postupně ve druhé polovině 60. let minulého století na výzvu tehdejšího Klubu přátel poezie.
duchovní teorie a směry

Kniha mlčení + CD

531 Kč
472 Kč
Sedm posvátných fází menarché - 11%
Citlivě napsaná kniha o prvním menstruačním cyklu a jeho vlivu na spirituální cestu mladé dívky od panenství k mateřství. Autorka popisuje sedm fází, kterými dívka prochází na své pouti dospíváním.
duchovní teorie a směry

Sedm posvátných fází menarché

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 208 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>