Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
cestopisy

Srbský deník - 20%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestopisy
Ukázky

Srbský deník

129 Kč
103 Kč
Holub a Mašukulumbové - 20%
Kniha „Holub a Mašukulumbové“ je unikátním dílem, které populárně-vědeckou formou zaznamenává proměny afrického života a kultury v období velkých společenských změn 19. a 20. století.
cestopisy
Ukázky

Holub a Mašukulumbové

149 Kč
119 Kč
Na březích Indického oceánu - 20%
Cestopis legendárního českého cestovatele Dr. Jiřího Bauma, který podnikl ve 30. letech 20. století řadu výprav do exotických míst. Země na březích Indického oceánu Dr. Bauma zajímaly natolik, že se dokonce naučil plynně malajsky.
cestopisy
Ukázky

Na březích Indického oceánu

79 Kč
63 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

cestopisy
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Sabagiro už ne! - 20%
Flegmatik Šupl a perfekcionista Martin se rozhodnou vyrazit třiadvacetiletou Škodou Forman na velkou výpravu. Směřují do míst, kam jim české velvyslanectví v Moskvě důrazně nedoporučilo jezdit.
cestopisy
Ukázky

Sabagiro už ne!

149 Kč
119 Kč
Sí, vole! - 20%

Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos! Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen.

cestopisy
Ukázky

Sí, vole!

279 Kč
223 Kč
Třicet let na zlatém severu - 20%
Neotřelé vyprávění českého polárníka, který líčí svoji neuvěřitelnou cestu na sever. Poznal řadu různých krajů a lidí s roztodivnými zvyky. Setkával se se zlatokopy, zkoušel žít s Eskymáky, zakoupil loď i psí spřežení.
cestopisy
Ukázky

Třicet let na zlatém severu

229 Kč
183 Kč
Vzpomínky z cest - 20%
Miloslava Rýznarová přichází s dalším souborem příběhů z cest do zahraničí i po Česku, které za svůj život podnikla. Některé z míst, které navštívila, již v této podobě neuvidíte.
cestopisy
Ukázky

Vzpomínky z cest

99 Kč
79 Kč
Aloha Molokai - 20%
Chcete vědět, kde jsou nejlépe slyšet plesknutí velrybích ploutví o hladinu oceánu? Chcete poznat duchovní význam havajského pozdravu ALOHA, pocítit vůni gardénií při tanci hula hula anebo stát bosí pod palmami ve vyhřátém písku a pozorovat západ slunce?
cestopisy
Ukázky

Aloha Molokai

149 Kč
119 Kč
Ti, kteří utíkají pěšky - 20%
(2x)
Cestopis, který čtenáře zavede do mexických Měděných kaňonů, kronika jednoho běžeckého závodu nebo odhalení pravdy o zázračných běžcích kmene Tarahumara, které proslavila kniha Zrozeni k běhu?
cestopisy
Ukázky

Ti, kteří utíkají pěšky

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>