Nejprodávanější hudba v roce 2019

Rock´s Groove
Skupina Kulturní úderka se pohybuje na brněnské scéně na pomezí blues, rocku a funky. Nadaného kytaristu a výrazný pěvecký talent Štěpána Dokoupila doplňuje Michal Kusák na bicí a multiinstrumentalista Mojmír Bob Sabolovič.

Rock´s Groove

224 Kč
To se to hraje
První oficiální album vsetínské písničkářské dvojice Žamboši přináší pod názvem To se to hraje patnáct různorodých písní. Propracované lichodobé písně střídají jazzové motivy, ale také třeba pochod, a dostane se i na exotičtější reggae.

To se to hraje

224 Kč
Camael
Hudební sdružení Camael vzniklo spojením dívčího vokálního tria Triny a kvinteta instrumentalistů pohybujících se v nejrůznějších hudebních žánrech, od vážné hudby po jazz a muzikály. Všechny umělce spojuje nadšení a vášeň pro tradiční lidovou hudbu, především moravskou, slovenskou a romskou.

Camael

179 Kč
Hrubá múka

Reedice CD prvního alba zvolenské kapely z roku 2005 obsahuje 6 skladeb navíc. Jedná se o 4 autorské písně z živé nahrávky ze Staré pekárny z roku 2002 a dvě písně z projektů A tribute Oldřich Janota a Vladimír Mišík.

Hrubá múka

224 Kč
Ingwe
Na albu Ingwe je hudba inspirovaná mytologickými příběhy severoamerických indiánů, Eskymáků, starověkou Čínou i jinými kulturami. Název Ingwe pochází z afrického jazyka xhosa a znamená Modrý jeřáb.

Ingwe

269 Kč
Těba
Kapela nechává rozeznít hřejivou muziku, která se vzdaluje klasickým folkovým schématům. Hudba Cymbelínu v sobě spojuje vřelost odkazů na moravskou lidovou píseň s hravostí a poetičností hřejivých tónů akustických nástrojů i rozjímavých a nadčasových textů.

Těba

224 Kč
V hoře
Svérázná poetika skladeb, které oscilují od šansonu až po inspiraci lidovou či klasickou hudbou. Hudba na vlnách přílivu a odlivu – v několika okamžicích dostane naše smysly do smutných míst duše a vzápětí je rozproudí sofistikovaným hudebním drivem.

V hoře

269 Kč
Vlna za vlnou
První sólové album Ivo Viktorina, skladatele, zpěváka a multiinstrumentalisty, známého především ze skupiny AG Flek.

Vlna za vlnou

269 Kč
In New Work
Album In New Work představuje dva autory, Pavla Richtera a Mikoláše Chadimu,po letech spolu, ovšem jejich hudební výpověď odpovídá jejich dobou nabytým hudebním zkušenostem.

In New Work

224 Kč
XL live
Skupina konečně vyslyšela mnohaleté volání svých fanoušků po záznamu žhavé koncertní atmosféry, která vystoupení –123 minut od vzniku kapely provází. Živé album je na světě, a to hned v rozšířené sestavě s hostujícími muzikanty.

XL live

224 Kč
Zobrazuji 541 - 550 z 568 položek
<< < 1 .. 53 54 55 56 57 > >>