Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
vojenství (military)

Hranice placená krví - 20%
Autor v knize zpracoval historii sovětsko-finských válek. Za využití bohatého dokumentárního materiálu i vzpomínek a deníků tak před čtenářem defilují jak velké osobnosti, tak i prostí vojáci, lidé a jejich osudy v dobách míru a především války.
vojenství (military)
Ukázky

Hranice placená krví

199 Kč
159 Kč
Letecká služba - 20%
Touto knihou se uzavírá volná trilogie vyprávění Miroslava A. Liškutína, vojenského i civilního pilota, ale hlavně upřímného, poctivého a statečného člověka, opravdového českého vlastence.
vojenství (military)
Ukázky

Letecká služba

130 Kč
104 Kč
OT-64 SKOT - 20%
V jedinečném souboru často dosud nepublikovaných archivních fotografií, výkresů i dalších dokumentů se před čtenářem odehrává barvitý příběh vozidla - od jeho vzniku, zadání konstrukční úkolu přes vývoj, zkoušky až k nasazení v armádě i policii.
vojenství (military)
Ukázky

OT-64 SKOT

297 Kč
238 Kč
Modelování bojové techniky - 20%
Láká vás proniknout do tajů plastikového modelářství, chtěli byste si postavit krásný model tanku či dioráma z druhé světové války? Pokud jste začínajícím modelářem, tak tato kniha je přesně pro vás.
vojenství (military)
Ukázky

Modelování bojové techniky

279 Kč
223 Kč
Bratrstvo - 20%
Pod nánosem času i utvářením poněkud zjednodušeného obrazu legií dnes zaniká jedna podstatná skutečnost: že totiž československé dobrovolnické vojsko v Rusku bylo složeno z obyčejných mužů.
vojenství (military)
Ukázky

Bratrstvo

159 Kč
127 Kč
Československé zbraně ve světě - 20%
To, že Československo patřilo prakticky po celé 20. století mezi zbrojní velmoci, je všeobecně u nás známo. Avšak bližší informace o pohybu zbraní vyráběných v čs. továrnách, případně vyvinutých českými konstruktéry, byly celá léta přísně utajované.
vojenství (military)
Ukázky

Československé zbraně ve světě

314 Kč
251 Kč
Husitský válečník - 20%
České země jsou dlouhé roky zmítány vojenským konfliktem. Evropa se před husitskými "božími bojovníky" doslova třese. Vojenské řemeslo se pro mnoho obyvatel našeho území stalo denním chlebem. Nekonečné pochody polních vojsk, kolony vozů...
vojenství (military)
Ukázky

Husitský válečník

254 Kč
203 Kč
Role policie a armády v Evropské unii - 20%
Kniha se zabývá bezpečnostní politikou Evropské unie a podrobněji také jednoho z jejích členských států, České republiky.
vojenství (military)
Ukázky

Role policie a armády v Evropské unii

200 Kč
160 Kč
Bůh stál při Anglii - 20%
Publikace obsahuje kromě politických, diplomatických a hospodářských aspektů konfliktu také informace o námořní technice a bojích té doby a je vybavena množstvím ilustrací a doplněna mapami .
vojenství (military)
Ukázky

Bůh stál při Anglii

99 Kč
79 Kč
Povstalci, vlastenci, pučisté a de Gaulle - 20%
Ve své bohužel již definitivně poslední knize se Ivan Brož, známý autor literatury faktu, zaobírá zápasem "zvláštní povahy", který "vedli jedni proti druhým a zároveň všichni proti všem".
vojenství (military)
Ukázky

Povstalci, vlastenci, pučisté a de Gaulle

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 51 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>