Nejprodávanější audioknihy v roce 2019
osobní rozvoj

Etiketa pro moderní dívky - 20%
Tato kniha obsahuje mnoho užitečných rad a tipů. Moderní dívka potřebuje nová pravidla etikety, která jí umožní se s elegancí a důstojností pohybovat v pracovním i neformálním prostředí.
osobní rozvoj
Ukázky

Etiketa pro moderní dívky

210 Kč
168 Kč
Jak rychle zbohatnout - 20%
V této audioknize se dozvíte, jak bohatí lidé skutečně získávají své peníze. Audiokniha vám odkryje podstatu různých forem zbohatnutí a to způsobem, jakým to dosud nikdo neudělal. Pomůže vám poznat sebe sama, vaše silné stránky a nalézt vlastní cestu
osobní rozvoj
Ukázky

Jak rychle zbohatnout

399 Kč
319 Kč
Jak být úspěšný - 20%
Audiokniha provází posluchače krok za krokem programem sebepoznání, který pomůže nalézt sebedůvěru, nastavit si vlastní cíle, překonat nezdary, nalézt a udržet si motivaci a objevit štěstí doma i v práci.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak být úspěšný

299 Kč
239 Kč
Jak zbohatnout aneb co chudí lidé nevědí - 20%
(1x)
Udělejte vše pro to, aby vaše peníze pracovaly za vás a vy jste mohli strávit život jinak, než prací pro peníze. Třeba cestováním, hraním se svými dětmi nebo hledáním dárků pro své milované, udělejte to hned !!!!!!
osobní rozvoj
Ukázky

Jak zbohatnout aneb co chudí lidé nevědí

349 Kč
279 Kč
Nepostradatelní - 20%
Nepostradatelným pilířem je člověk, který dokáže vstoupit do chaosu a nastolit řád !
osobní rozvoj
Ukázky

Nepostradatelní

369 Kč
295 Kč
Pište jako copywriter - 20%
Pokud chcete mít úspěšný web, zajistěte mu lákavý obsah. Prostřednictvím této audioknihy budete o praktickém copywritingu vědět více než 95% vaší konkurence. Doslova jeho kouzlu propadnete.
osobní rozvoj
Ukázky

Pište jako copywriter

369 Kč
295 Kč
Zen a hotovo - 20%
Nabízí stejnojmenný minimalistický systém (anglicky „Zen to done“ – ZTD) deseti návyků, díky nimž je možné úkoly, projekty i povinnosti trvale uspořádat a udržet pod kontrolou.
osobní rozvoj
Ukázky

Zen a hotovo

199 Kč
159 Kč
Pravidla úspěchu - 16%
Kniha je cestovní mapou pro každého - od marketingových profesionálů k vlastníkům malých podniků, od učitelů ke studentům i rodičům. Pro všechny, kdo se snaží dosáhnout svých profesionálních či osobních snů či cílů.
osobní rozvoj

Pravidla úspěchu

618 Kč
520 Kč
Příběhy pro potěchu duše - 11%
Soubor krátkých příběhů ze života, malých podobenství, bajek a zamyšlení vede čtenáře k uvažování, přináší jim naději, povzbuzení, radost i poučení a klade jim otázky týkající se lidského jednání, způsobu života a vzájemných lidských vztahů.
osobní rozvoj

Příběhy pro potěchu duše

224 Kč
199 Kč
Konec prokrastinace - 11%
(4x)

Jak přestat odkládat a začít žít naplno Konec prokrastinace patří s 80 tisíci prodanými výtisky (v tištěné podobě) mezi nejoblíbenější současné české knihy.

osobní rozvoj

Konec prokrastinace

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 65 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>