Nejprodávanější tituly v roce 2019
móda

Jeans Story
Vše o světovém fenoménu Jeansů, jak se obyčejné látkové džíny dokázaly probít železnou oponou – dokonce i do Sovětského svazu odpoví kniha Jeans Story. Retro blue.
móda

Jeans Story

197 Kč
Oldřich Rosenbaum / Oldric Royce
Kniha sleduje nevšední příběh předního pražského krejčího, couturiéra a oděvního designéra Oldřicha (Ulricha) Rosenbauma (1896–1991), který vytvářel více než sedmdesát let elegantní a vysoce aktuální módní styl oděvů pro zámožné klientky.
móda

Oldřich Rosenbaum / Oldric Royce

792 Kč
Ve službách módy a stylu
Kniha se na základě důkladného studia publikovaných a archivních zdrojů zabývá nejen českou bižuterií v historickém kontextu, ale seznamuje i s principy výroby a obchodu včetně praktik zahraničních partnerů a konkurentů.
móda

Ve službách módy a stylu

266 Kč
Diskrétní elegance
Po první světové válce se změnily hranice států, životní hodnoty a především pohled na ženy. O čem asi přemýšlely dívčí hlavy pod moderními mikády?
móda

Diskrétní elegance

260 Kč
S hrdostí nošený
Kniha s názvem "S hrdostí nošený. Sokolský kroj, úbor a scénický kostým" shrnuje historii sokolského mužského kroje v kontextu s dějinnými událostmi.
móda

S hrdostí nošený

359 Kč
Pánská móda
Poutavý průvodce světem pánské módy, který nás seznámí s klasickými kousky pánského šatníku od pyžama až po smoking. Dozvíme se, jak vznikaly, jak se vyvíjely a postupně šířily do celého světa.
móda

Pánská móda

584 Kč
Nový dress code
Dress code se dnes již nepovažuje za omezení tvořivosti a individuality, nicméně k pochopení pravidel oblékání je stále zásadní, a to i v případě, že se je snažíme překročit.
móda

Nový dress code

359 Kč
Síla stylu
Jak nepodlehnout trendům? Jak lichotit vlastní postavě? Jak najít šaty, za kterými se každý muž otočí? Móda je komunikační prostředek.
móda

Síla stylu

359 Kč
Ascher: The Mad Silkman
(3x)
Ascher - although the name and the brand are entirely unknown in the Czech Republic, in Western Europe they have been synonymous with fine textile design for more than seventy years.
móda

Ascher: The Mad Silkman

1 341 Kč
Šátky, šály, kravaty
Možná se to nezdá, ale šátky, šátečky i šály mají velkou moc - umí doladit, zjemnit, příjemně dotvořit a zaručeně oživit celkový vzhled oblečení. Umí také dodat eleganci a ženskost vašemu šatníku i podpořit vaši náladu. Jen jim to musíte dovolit...
móda

Šátky, šály, kravaty

80 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>