Nejprodávanější Kniha v roce 2019
svět

Hravý průvodce Prahou - 11%
Hravý průvodce Prahou – to je 19 výletů, které vás zavedou na Pražský hrad, Kampu, Hradčany, Petřín, Vyšehrad nebo do židovského a Starého Města.
svět
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

332 Kč
295 Kč
Tajemství plzeňských vod
Kniha o plzeňských řekách, potocích, studánkách, rybnících a nádržích volně navazuje na předchozí dílo Jana Hajšmana Tajemství plzeňských kopců. Kniha představí jejich historii i současnost, stavby na jejich březích, události, které se tam staly.
svět
Ukázky

Tajemství plzeňských vod

179 Kč
O rájích a peklech Jihovýchodní Asie - 11%
Cesto-faktopis o Jihovýchodní Asii přináší čtenářsky přívětivý pohled na historii, přírodu, kulturu a etnika této části světa. Její příběh je podán v souvislostech, vzájemných vztazích i s vazbami ke světu.
svět

O rájích a peklech Jihovýchodní Asie

404 Kč
359 Kč
Hurá na kajak! - 11%
(2x)
Další kniha autorského týmu Doktora Racka s neznámými fotografiemi Ladislava Sitenského. Prach a volovo! Nevíte, kam za pořádným dobrodružstvím?
svět

Hurá na kajak!

311 Kč
276 Kč
Sen o Tichomoří - 11%
(5x)
Souhrnná výpověď o ostrovních zemích Polynésie, Melanésie a Mikronésie z celkem šesti cest autorky do tohoto čarovného kusu světa. Předmluvu knihy s více než 300 fotografiemi a mapkami napsal cestovatel ing. Miroslav Zikmund.
svět
Ukázky

Sen o Tichomoří

269 Kč
239 Kč
Indonésie - Země mnoha tváří - 11%
(1x)
Kniha fotografií a krátkých příběhů z jednoměsíčního putování po indonéských ostrovech Jáva a Bali vytištěná na kvalitním křídovém papíře. Kniha poskytuje nevšední pohled na indonéskou kulturu a etnickou různorodost země.
svět

Indonésie - Země mnoha tváří

216 Kč
192 Kč
Za prací do Velké Británie
Publikace podává detailní informace o práci a životě ve Velké Británii. Dočtete se v ní, jak se vypravit na cestu, co všechno si vzít s sebou, jaké dokumenty budete při hledání práce potřebovat.
svět

Za prací do Velké Británie

9 Kč
Nahoru a dolů Hedvábnou stezkou
Cestou, necestou 24 000 km, 18 zemí, 15 pohoří – 8 měsíců, z České republiky do Nepálu.
svět

Nahoru a dolů Hedvábnou stezkou

89 Kč
Bali a Lombok
S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci země!
svět

Bali a Lombok

269 Kč
Šumava - Známá a neznámá - 11%
(1x)
Opravdový chrám přírody, největší oáza zeleně uprostřed Evropy, romantika i nostalgie, dramatické příběhy a záhady – je těžké vystihnout charakteristiku Šumavy, pohoří, ke kterému se musíme pořád vracet.
svět

Šumava - Známá a neznámá

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 250 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 25 > >>