Nejprodávanější Kniha v roce 2019
nemoci a zdravotní problémy

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví - 11%
V této zajímavé knize se dozvíte, že akupresurou (kterou si můžete dělat sami), požíváním některých bylin, jedením určitých jídel, sdílením pocitů s přáteli a cvičením venku, můžete ve svém životě mnohé zlepšit.
nemoci a zdravotní problémy

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví

223 Kč
198 Kč
Rehabilitace motoriky člověka - 11%
Publikace, která je výsledkem spolupráce teoretiků a klinických pracovníků, navazuje na tři úspěšná vydání oblíbené a úspěšné knihy fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka
nemoci a zdravotní problémy

Rehabilitace motoriky člověka

449 Kč
399 Kč
Makrobiotická strava v prevenci a léčbě rakoviny - 11%
Již víc jak čtvrtstoletí patří tato publikace k nejuznávanějším příručkám makrobiotické prevence a léčby nejzákeřnější civilizační nemoci současnosti.
nemoci a zdravotní problémy

Makrobiotická strava v prevenci a léčbě rakoviny

448 Kč
398 Kč
Stop cukrovce - 11%
Milion obyvatel České republiky je v ohrožení diabetem 2. typu. Mnozí si to ještě neuvědomují, avšak 15 % dospělých a téměř polovina seniorů nad 70 let už při sobě nosí průkaz diabetika.
nemoci a zdravotní problémy

Stop cukrovce

251 Kč
223 Kč
Ibogain - 11%
Ibogain patří mezi nejsilnější látky na světě na ukončení závislostí. Pomohl tisícům lidí zbavit se závislosti na heroinu, metadonu, cracku, kokainu, pervitinu a lécích proti bolesti, a to bez abstinenčních příznaků a další chuti na drogu.
nemoci a zdravotní problémy

Ibogain

109 Kč
97 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
nemoci a zdravotní problémy

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Všechno má svůj čas - 11%
Na osudech žen v této knížce mohou čtenáři pochopit, jaké zážitky z dětství a rodiny zvyšují riziko toho, že člověk upadne do závislosti.
nemoci a zdravotní problémy

Všechno má svůj čas

206 Kč
183 Kč
Revmatologie v klinických scénářích - 11%
Cílem této knihy je představit způsob uvažování revmatologa nad pacientem, který přichází s kombinací symptomů a objektivních nálezů svědčících pro možnou přítomnost zánětlivého revmatického onemocnění.
nemoci a zdravotní problémy

Revmatologie v klinických scénářích

446 Kč
396 Kč
Alzheimer - 11%
Kniha je základním zdrojem informací pro ty, kteří pečují o nemocného s Alzheimerovou chorobou nebo jinou formou demence.
nemoci a zdravotní problémy

Alzheimer

359 Kč
319 Kč
Bezlepková dieta - 11%
Tato publikace je svým obsahem ojedinělá na českém trhu. Je to první kniha, která spojuje požadavky diabetické respektive redukční diety při současné nutnosti vyloučit lepek ze stravy.
nemoci a zdravotní problémy

Bezlepková dieta

164 Kč
146 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 87 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>