Nejprodávanější tituly v roce 2019
ekonomie

Bohatství národů - 11%
(1x)
Kniha Pojednání o podstatě a původu bohatství národů, pro niž se vžil zkrácený název Bohatství národů, je považována za první systematický a konzistentní výklad ekonomie v historii lidstva.
ekonomie

Bohatství národů

800 Kč
711 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
ekonomie

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Spalte svoje úspory - 11%
(1x)
Utopický antikapitalistický esej mladého českého autora je zamyšlením nad zbytečností peněz a jejich zhoubným vlivem na všechny oblasti lidského života.
ekonomie

Spalte svoje úspory

108 Kč
96 Kč
Restart - 6%
(1x)
Průvodce podnikatelským minimalismem. Provokativní a mimořádně poučná příručka od zakladatelů obdivované americké firmy 37signals.
ekonomie

Restart

297 Kč
279 Kč
Personální činnosti a metody personální práce - 20%
Publikace je určena všem, kteří se zabývají řízením a rozvojem lidí v organizaci, zejména studentům andragogiky a personálního řízení, managementu a psychologie, personalistům a manažerům.
ekonomie
Ukázky

Personální činnosti a metody personální práce

271 Kč
217 Kč
Podniková informatika - 20%
Každý uživatel informatiky - ať už manažer, obchodník či účetní - by se měl dobře orientovat v možnostech, omezeních a vazbách informačních a komunikačních technologií a jejich aplikací, které se využívají v podnikovém řízení.
ekonomie
Ukázky

Podniková informatika

501 Kč
401 Kč
Jestřábi a holubice - 11%
Jestřábi jsou ve finanční hantýrce centrální bankéři, kteří obezřetně hlídají inflaci, a to i za cenu vyšších úrokových sazeb a dražších peněz.
ekonomie

Jestřábi a holubice

233 Kč
207 Kč
Sami v moři konkurence - 11%
Při nelehké plavbě v moři konkurence se vám mohou hodit znalosti o správném přemýšlení na cestě za úspěchem – ve světě, životě a byznysu, o marketingu, podnikání, o myšlení člověka, který nechce prohrávat, o myšlení firmy, která touží uspět na konkurenčním trhu, o filosofii podnikání, o podstatě marketingového managementu či o zkušenostech a nápadech z přednášek, workshopů i z mého rozhlasového pořadu Byznys poradna na rádiu Zet.
ekonomie

Sami v moři konkurence

314 Kč
279 Kč
Socialismus - 11%
Téměř po sto letech od jejího prvního vydání je kniha vyvrácením ekonomie socialismu.
ekonomie

Socialismus

692 Kč
615 Kč
Kafkonomie: Z boží vůle bankéř - 11%
(3x)

Přední český ekonom Tomáš Sedláček si společně s publicistou a konzultantem Romanem Chlupatým přizvali k debatě Jorise Luyendijka.

ekonomie

Kafkonomie: Z boží vůle bankéř

142 Kč
126 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 444 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 45 > >>