Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
romány

Hodinová manželka Eva - 20%
Humorný společenský román o podnikavé ženě, líném bratrovi a záhadném nápadníkovi.
romány
Ukázky

Hodinová manželka Eva

115 Kč
92 Kč
Kamenné sny - 20%
(1x)
Prosinec 1989, eskaluje konflikt mezi Armény a Ázerbájdžánci o Náhorní Karabach, napětí v Baku graduje. Do jedné z tamějších nemocnic je v kritickém stavu dopraven přední ázerbájdžánský herec Sadaj Sadygly...
romány
Ukázky

Kamenné sny

119 Kč
95 Kč
Anežka a král - 20%
Mladičká Anežka je oblíbenou dvorní dámou manželky českého krále Přemysla Otakara. Těžko si přiznává, že se zamilovala do manžela své ochránkyně, a prudkému citu se ze všech sil brání.
romány
Ukázky

Anežka a král

149 Kč
119 Kč
Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romány
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Mrtvá schránka - 20%
Vypravěčem románu Mrtvá schránka je mladý muž, který po divokém dospívání vstoupil do cizinecké legie a nyní si obstarává peníze tím, že do pečlivě vybudované sítě schránek posílá z Jižní Ameriky tenoučké obálky s důkladně zabaleným bílým práškem.
romány
Ukázky

Mrtvá schránka

139 Kč
111 Kč
Taková ženská jako já - 20%
(1x)
Evelína a Johana mají dost důvodů se nenávidět – zamilovaly se totiž do jednoho muže. Nyní však mají dobrý důvod spojit síly. Věc má ovšem háček. Evelína se krátce po své smrti objeví u Johany jako duch.
romány
Ukázky

Taková ženská jako já

179 Kč
143 Kč
Zapomeň na minulost - 20%

Román o minulosti, která skrývá tajemství Sedmadvacetiletá Saša přišla před lety o otce a starší sestru Mišku, oba zahynuli pod lavinou v horách, kam vzal otec-horolezec poprvé jednu z dcer s sebou.

romány
Ukázky

Zapomeň na minulost

249 Kč
199 Kč
Dar naděje - 20%
Román Dar naděje, stylisticky i jazykově mistrně zvládnutý v prostředí měst Vídně a Zlína, vypráví s mimořádnou empatií a intelektuální hloubkou subtilní příběh o vztahu Rakušana a mladší ženy českého původu, toužících po štěstí ve složité realitě.
romány
Ukázky

Dar naděje

139 Kč
111 Kč
Felix Austria - 20%
Stanislavov na počátku dvacátého století, městečko na Haliči, v samém srdci nejchudšího a nejzanedbanějšího regionu c. a k. mocnářství.
romány
Ukázky

Felix Austria

199 Kč
159 Kč
Když se kruh uzavřel - 20%
(1x)
Dobrodružný román na pomezí thrilleru a gangsterky se odehrává v nedávné minulosti a současnosti.
romány
Ukázky

Když se kruh uzavřel

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 66 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>