Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2019
romány

Arabská milenka - 11%
Strhující drama, u kterého si uvědomíte, že v Saúdské Arábii jsou tradice silnější než láska.
romány

Arabská milenka

269 Kč
239 Kč
Střípky - 11%
Ivana je šťastná a spokojená. Miluje svého manžela, své dva dospívající syny i práci překladatelky historických románů. Je obklopena dobrými přítelkyněmi, množstvím lásky a něhy. Na svém životě by nechtěla nic měnit.
romány

Střípky

296 Kč
263 Kč
Za sny - 11%

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
279 Kč
Černobílý svět
(4x)
Společenský román a jedna z nejúspěšnějších amerických knih posledních let.
romány

Černobílý svět

239 Kč
Chci tě mít ve skříni - 11%
Co všechno se dá v manželství odpustit, tolerovat, kam až zajít? Viola miluje Viliama a Viliam miluje Violu. Jenže Viliam už přítelkyni má a Viola zase malého syna. Ale pak se ti dva stejně vezmou.
romány

Chci tě mít ve skříni

242 Kč
215 Kč
Běh života s úsměvem - 11%
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romány

Běh života s úsměvem

224 Kč
199 Kč
Věštba - 64%
(2x)
Jaký by byl váš život, kdybyste znali přesné datum své smrti? Je rok 1969 a po Lower East Side v New Yorku se rozkřikne, že přicestovala věštkyně, která dokáže každému přesně předpovědět den jeho smrti.
romány
Ukázky

Věštba

278 Kč
99 Kč
Hříchy panství Cavendon - 11%
Válka si vyžádala na Anglii vysokou daň. Panství Cavendon čelí bankrotu a rody Swannových a Ighamových se dostávají do pře. Když na povrch prosákne hluboko pohřbené tajemství, stane se právě rodinné sídlo hrozbou pro všechny.
romány

Hříchy panství Cavendon

314 Kč
279 Kč
Panenky z ráje - 11%
Srdceryvný příběh egyptských dívek žijících v muslimské rodině, kde být ženou znamená mlčet, bez nároku na vlastní názor či přání dodržovat zaběhnuté zvyky a plnit vůli mužů.
romány

Panenky z ráje

314 Kč
279 Kč
Probudit lvy - 11%
(2x)
Po vyčerpávající noční směně odjíždí dr. Ejtan Green z Beerševské nemocnice a na opuštěné negevské silnici srazí chodce.
romány

Probudit lvy

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 175 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>