Nejprodávanější tituly v roce 2019
pop

Real Life
Multiplatinová zpěvačka a držitelka Řádu britského impéria Emeli Sandé přichází s novým albem Real Life.
pop

Real Life

305 Kč
A Star Is Born
A Star Is Born je americké romantické drama kombinované s muzikálem. V hlavní roli se objevuje držitel nominace na Oscara Bradley Cooper, pro kterého je film rovněž režijním debutem, a Stefani Germanotta, která je známější pod pseudonymem Lady Gaga.
pop

A Star Is Born

287 Kč
Písničky pro dávné lásky
České písničky speciálně vybrané pro sentimentální a nostalgické nálady. Skladby, u kterých se snadno podlehne vzpomínání na první lásky a na šťastné chvíle. Melodie, které vytvoří ideální hudební kulisu pro řadu pocitů, prožitků a emocí.
pop

Písničky pro dávné lásky

267 Kč
Tři oříšky pro Popelku
Kompletní nahrávka filmové hudby Karla Svobody z pohádky Tři oříšky pro Popelku v nové delší verzi, ve věrné interpretaci, s původní náladou a současným zvukem.
pop

Tři oříšky pro Popelku

316 Kč
Krásnej dar
Ivan Hlas se vrátil k těm svým písním, které zapadly. Mnoho skladeb, které napsal v 90. letech, totiž zastínily ty mediálně viditelnější, a mnohé drahokamy zůstaly neprávem opomenuty. Nadešla vhodná chvíle se k nim vrátit a tak spolu se svými souputníky Norbim Kovácsem a Olinem Nejezchlebou vybral písně, kterých si cení.
pop

Krásnej dar

242 Kč
Nocturne
Album proslulého řeckého instrumentalisty a hudebního skladatele Vangelise.
pop

Nocturne

1 196 Kč
1975 Live
Fusion music, neboli v Československu známý termín jazz rock v jihomoravské metropoli kupodivu nenašel tak úrodnou půdu jako v Praze. Samozřejmě i zde byly tendence vytvořit vlastní variantu této fúzující, většinou instrumentální hudby.
pop

1975 Live

224 Kč
2.0
Album Adama Mišíka, na které učinkují i hosté: Dorian, SKiNNY BARBER, Sofian Medjmedj, Marcell a Dano Kapitán.
pop

2.0

305 Kč
60 let orchestru Václava Hybše
Orchestr Václava Hybše oslavil letos 60 let od svého založení. Otec-zakladatel Václav Hybš pro tento rok osobně vybral 40 nejlepších nahrávek celé kariéry.
pop

60 let orchestru Václava Hybše

278 Kč
A Place We Knew
Australský multiplatinováý zpěvák a skladatel Dean Lewis vydává debutové album A Place We Knew. Deska obsahuje jeho největší hit Be Alright, který ho katapultoval mezi nejúspěšnější nové interprety.
pop

A Place We Knew

287 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 131 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>