Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
křesťanství

Pozvání k lásce - 20%
(1x)
„Pravidelná kontemplativní modlitba spouští ozdravný proces, který můžeme nazvat „boží terapií“. Hluboké spočinutí, jehož dosahujeme při modlitbě, rozrušuje udusanou půdu kolem emočního plevele v našem nevědomí; naše tělo je jím doslova promořeno.
křesťanství
Ukázky

Pozvání k lásce

198 Kč
158 Kč
Předzpěv k Andělskému pozdravení - 20%
Charakteristickým rysem modlitby růžence je opakování stejných slov. Může nám tato modlitba pomoci setrvat v Boží přítomnosti? Otec Jeroným se růženec modlil po mnoho let a získaná zkušenost ho vedla k napsání krátkého „předzpěvu“.
křesťanství
Ukázky

Předzpěv k Andělskému pozdravení

65 Kč
52 Kč
Suďte sami! - 20%
(1x)
Kniha Suďte sami!, s podtitulem „Ke zkušení sebe samého, doporučeno současnosti“, vyšla až zásluhou P. Chr. Kierkegaarda (bratra SAK) více jak dvacet let po autorově smrti.
křesťanství
Ukázky

Suďte sami!

255 Kč
204 Kč
Vavřín víry - 21%
V devíti teologických rozjímáních nad křesťanskou vírou v dnešním světě rozvíjí autor v různých souvislostech na pozadí současných poměrů několik biblických motivů, především novozákonních, kterými se opakovaně zabýval.
křesťanství
Ukázky

Vavřín víry

19 Kč
15 Kč
Církev, tradice, reforma - 20%
Stále živé otázky a odpovědi Druhého vatikánského koncilu.
křesťanství
Ukázky

Církev, tradice, reforma

180 Kč
144 Kč
Jako sžírající oheň - 20%
(2x)
Dom Samuel v úvodu této "rozpravy o prokazování milosrdenství" napsal:
Jako křesťan chci promluvit o tom, co nás oslabuje: naše chabá víra v křesťanskou rodinu, v níž děti vyrůstají a nalézají svou rovnováhu; ...
křesťanství
Ukázky

Jako sžírající oheň

142 Kč
114 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika - 20%
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
křesťanství
Ukázky

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

246 Kč
197 Kč
Zápolení o pravdu, naději a lidskou důstojnost - 20%
Monografie Ctirada V. Pospíšila přináší podstatné rozšíření předchozích výzkumů v oblasti vztahů katolické teologie k poznatkům přírodních věd v minulém a předminulém století.
křesťanství
Ukázky

Zápolení o pravdu, naději a lidskou důstojnost

260 Kč
208 Kč
Důvěrná slova - 20%
Mnoho lidí říká, že netuší, jak by se měli modlit. Oficiální modlitby jim jsou cizí a modlitba vlastními slovy jim činí potíže. Právě pro ně je tato sbírka modliteb, jež mají přirozený a vroucí jazyk a zároveň se týkají každodenních problémů.
křesťanství
Ukázky

Důvěrná slova

99 Kč
79 Kč
Církevní dějiny - 20%
(1x)
Předložit přehledný a objektivní pohled na dějiny křesťanské církve v období od jejího počátku až do konce středověku představuje obtížný úkol. Autoři se pokusili vytvořit vyvážené, věcné a konfesně nezatížené podání církevních dějin.
křesťanství
Ukázky

Církevní dějiny

509 Kč
407 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 82 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>