Nejprodávanější Kniha v roce 2019
romantika

Božský - 11%
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika

Božský

358 Kč
318 Kč
C´est la vie - 11%
(1x)
Příběh dívky, která dostane nečekanou příležitost ve světě modelingu a v době, kdy už žádnou takovou nabídku nečeká, odlétá do Japonska. Během svého působení poznává japonskou kulturu a prostředí modelingu, což je také ústřední téma knihy.
romantika

C´est la vie

135 Kč
120 Kč
Strastiplné peníze paní Darcyové - 11%
Napínavý román pro ženy z exotického prostředí Indie a posléze i Londýna.
romantika

Strastiplné peníze paní Darcyové

224 Kč
199 Kč
Den, kdy jsem zahlídla lásku - 11%
(1x)
Dva lidé. Deset šancí. Jedna nezapomenutelná love story. Opravdu láska na první pohled neexistuje? Sledujte příběh Laurie a Jacka během deseti letech plných lásky, přátelství a zlomených srdcí. Povzbudivý a dojemný román, přesně takový, jaký potřebujete na upršené a chladné večery!
romantika

Den, kdy jsem zahlídla lásku

350 Kč
311 Kč
Dokážeš udržet tajemství - 11%
Každý má svá zamčená osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži na vedlejším sedadle v letadle.
romantika

Dokážeš udržet tajemství

269 Kč
239 Kč
Lady v přestrojení - 11%
Lady Kiri Lawfordová je dcerou vévody, po matce má však indické kořeny. To ji staví do poněkud zvláštní pozice. Kiri vyrostla v Indii s matkou a nevlastním otcem, generálem, teď se však vydává do Anglie, aby našla vhodnou partii. Místo vysněného sňatku se jí však dostává opovržení a pomluv.
romantika

Lady v přestrojení

269 Kč
239 Kč
Zrada vítězů - 11%
Zrada má řadu podob. Některá jen bolí, kvůli jiným se umírá… 2. díl bestsellerové trilogie.
romantika

Zrada vítězů

296 Kč
263 Kč
Zvláštní příběh - 11%
(1x)
Katarína, Karolína a Karin jsou tři sestry, tři různé osobnosti.
romantika

Zvláštní příběh

269 Kč
239 Kč
Dům U Tří borovic - 11%
(3x)
Francouzský venkov na konci 19. století. Prostředí plné pověr, předsudků, klepů a nedůvěry k „přivandrovalcům“. Zanedbaný statek, na němž bez nadšení hospodaří bývalý právník André Trevillon s hrstkou služebnictva a postiženým synem. Tak vypadá místo, kam se v tísni uchýlí mladá žena prchající z ohroženého domova.
romantika

Dům U Tří borovic

269 Kč
239 Kč
Hroši nepláčou - 11%
(1x)
Sbírka povídek a fejetonů populární spisovatelky Haliny Pawlowské, které jsou prodchnuté laskavým humorem a neutuchajícím optimismem.
romantika

Hroši nepláčou

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 182 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>