Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2019
pro nejmenší

Kdepak bydlí zvířátka - 11%
Některá zvířátka bydlí v domečcích, které pro ně stavějí lidé? Kdo bydlí v tom maličkém? Jiná zvířátka rádi bydlí vysoko v korunách a v dutinách stromů? Kdo to je? Někteří tvorové si vytvářejí své domovy pod zemí? Kdo tady má svou noru?
pro nejmenší

Kdepak bydlí zvířátka

197 Kč
175 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
pro nejmenší

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Hádej, jak moc tě mám rád! - 11%
Zajíček měl už dávno spát. Ale zatím měl pořád oči otevřené a držel se tatínkových dlouhých uší. „Hádej, jak tě mám rád,“ pošeptal mu. „Tak schválně!“ usmál se zajíc... Představte si, že máte někoho rádi – moc a moc rádi! – a chcete mu to říct.
pro nejmenší

Hádej, jak moc tě mám rád!

134 Kč
119 Kč
Hravé koťátko - 11%
Leporelo s výsekem vypráví o malém koťátku, které si rádo hrálo. Jak to dopadlo a jestli si s ním hrála i ostatní zvířátka na dvorku, se dozví nejmenší čtenáři z veselého leporela.
pro nejmenší

Hravé koťátko

71 Kč
63 Kč
Malý zajíček - Narozeniny - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou poznat, jak to chodí na narozeninové oslavě. Všechno nejlepší!
pro nejmenší

Malý zajíček - Narozeniny

62 Kč
55 Kč
Co se děje po celý rok - 11%
Jaro, léto, podzim a zima – Anne Suessová shrnula ve své nádherně ilustrované knize o čtyřech ročních obdobích dění v průběhu celého roku.
pro nejmenší

Co se děje po celý rok

269 Kč
239 Kč
Divoká zvířata - 11%
Prozkoumej divoká zvířata žijící na savanách! Najdeš tu vysoké žirafy okusující koruny stromů, gorilí rodinku i hrochy, kteří se ze všeho nejraději povalují ve vodě. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi!
pro nejmenší
Ukázky

Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Barvy - Kuk pod okénko - 11%
Leporelo pro nejmenší s otevíracími okénky. Otevřete okénka a naučte vaše dítě základní barvy, počítat věci, dávat je dohromady, počítat do 5 a mnoho dalšího.
pro nejmenší

Barvy - Kuk pod okénko

269 Kč
239 Kč
Malý zajíček - Protiklady - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy pojmenovávat protiklady.
pro nejmenší

Malý zajíček - Protiklady

62 Kč
55 Kč
Moje malé objevy Montessori ve volném čase - 11%
Volný čas, jako jsou nejrůznější školní prázdniny, volna, svátky a víkendy, je velice cenný během něj lze v dětech vzbudit zvědavost, objevovat s nimi okolní přírodu a podněcovat je k učenlivosti.
pro nejmenší

Moje malé objevy Montessori ve volném čase

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 130 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>