Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
druhý stupeň

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
druhý stupeň
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

druhý stupeň
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Měli mravenci žihadla? - 20%

Dědeček geolog, ten ale zná věci! Co to jsou kamenná slunce? Žili v Čechách a na Moravě žraloci? A kdo je to Bubo bubo? Pokud vás zajímají odpovědi na tyto a podobné otázky, začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech za záhadami živé i neživé přírody s dědečkem geologem

druhý stupeň
Ukázky

Měli mravenci žihadla?

209 Kč
167 Kč
Naší republice je 100 let - 20%

Oslavme sté narozeniny naší republiky! V roce 2018 oslavíme sto let od založení naší republiky. Za tu dobu ušla dlouhou cestu, na které ji provázely vzestupy i pády.

druhý stupeň
Ukázky

Naší republice je 100 let

179 Kč
143 Kč
Senzační výbušné experimenty - 20%

Nebojte se výbuchů! Ty naše jsou efektní a přitom bezpečné!  Knížka s celkem padesáti pokusy, na kterých si můžeš zábavnou formou ověřit fyzikální zákony v praxi. Budeš k tomu potřebovat běžně dostupné pomůcky jako třeba balónky, vodu, ocet či mikrovlnnou troubu.

druhý stupeň
Ukázky

Senzační výbušné experimenty

149 Kč
119 Kč
Tajemství Pražského hradu - 20%
Chcete, aby se obyčejná procházka na Pražský hrad proměnila v objevitelskou výpravu, která bude vaše děti bavit? Přečtěte si tuto knihu! Zavede vás na nejkrásnější místa na Pražském hradě a v jeho okolí a představí je způsobem, který je pro děti poutavý a zábavný: prostřednictvím pověstí, mýtů a zajímavostí.
druhý stupeň
Ukázky

Tajemství Pražského hradu

149 Kč
119 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

druhý stupeň
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Vánoční snění - 20%
Krkonošské pohádky nás uvádějí do krajiny dětství v podobě zasněžených hor, jejichž údolí v sobě ukrývají v čase Vánoc tolik lidského citu, kolik tato zázračná doba jen unese.
druhý stupeň
Ukázky

Vánoční snění

149 Kč
119 Kč
Děti vánice - 20%
Národům Podmoří vládnou zasvěcení – elitní čarodějové. Někteří studují zákony fungování magické energie, jiní navrhují složité stroje... a další bojují.
druhý stupeň
Ukázky

Děti vánice

99 Kč
79 Kč
Kryštof a Očoun - 20%
(1x)
Nevěřili byste, že v podzemí existuje pozoruhodná tajná říše obývaná jednookými tvorečky s velkou hlavou. Kryštofovi se to také zdá neuvěřitelné... Jednou při svém botanickém bádání ale objeví kouzelnou květinu zvoněnku, která otevírá cestu do podzemí.
druhý stupeň
Ukázky

Kryštof a Očoun

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 52 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>