Nejprodávanější tituly v roce 2019
sci-fi

Komplex
Autor vás zve do svého Komplexu - podivného uzavřeného habitatu, jehož obyvatelé jsou zbaveni vzpomínek a vůbec nic netuší o tom, kde, z jakého důvodu a za jakým cílem se v něm ocitli. Žijí ve světě, který existuje sám o sobě a sám pro sebe.
sci-fi

Komplex

179 Kč
Země a impérium
Jak se odvíjely vztahy mezi Zemí a Vesmířany v době, kdy radiace neodvratně narůstá, ale Země je dosud stále na vrcholu sil? Na tyto otázky lze najít jednu z možných odpovědí v románu Země a impérium, paralelním vesmíru, který stvořil Jiří Dobrylovský.
sci-fi
Ukázky

Země a impérium

109 Kč
Žoldnéř

Lidé rozšířili svou civilizaci ke hvězdám a s ní i všechny její nešváry... Expanzi již dávno ukončila neefektivní správa a nedostatek financí a většina mimozemských kolonií je ponechána svému osudu.

sci-fi

Žoldnéř

215 Kč
Počkej si na loňský rok
(4x)
Příběh románu klasika sci-fi žánru je rafinovanou montáží subjektivních realit jednotlivých postav a nenápadně naznačují, že ´duševní choroba´ zůstává v různé míře existenční součástí reality každého člověka.
sci-fi

Počkej si na loňský rok

179 Kč
Návrat z ráje
Hlavním hrdinou románu je novinář Řehoř, který přilétá na planetu Lucie, aby odhalil tajemství její podivně se chovající civilizace a zjistil to, co oficiální inspekce přehlédly.
sci-fi

Návrat z ráje

179 Kč
Zobrazuji 611 - 620 z 615 položek
<< < 1 .. 60 61 62