Nejprodávanější Kniha v roce 2019
osobní rozvoj

Skrytá autorita
(1x)
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
osobní rozvoj

Skrytá autorita

269 Kč
Život je takový, jaký si ho uděláme - 11%
Skladatel, hudebník a filantrop Peter Buffett je autorem upřímné, moudré a inspirativní knihy, v níž se ptá: „Co si vyberete? Cestu nejmenšího odporu, nebo cestu potenciálně největšího uspokojení?“
osobní rozvoj

Život je takový, jaký si ho uděláme

261 Kč
232 Kč
Životní lži a rodinná tajemství - 11%
Pravdivý člověk ví, kdo je. Stojí si za svým a sám sobě se nezpronevěří. Každý z nás má ovšem někdy pocit, že není schopen čelit bolestným pravdám. Jak životní lži, tak rodinná tajemství brání lidem rozpoznat realitu a vést svobodný a bezstarostný život.
osobní rozvoj

Životní lži a rodinná tajemství

206 Kč
183 Kč
Máme dítě s handicapem
Kniha vychází z vlastní autorčiny zkušenosti. Sleduje krok za krokem cestu k přijetí dítěte s handicapem, snaží se nabídnout i určité způsoby, jak může rodič pomoci sám sobě, aby měl dost sil překonat počáteční zklamání a bezmoc.
osobní rozvoj

Máme dítě s handicapem

134 Kč
Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
osobní rozvoj

Na cestě ke svatbě

135 Kč
Umění sympatie - 11%
Kniha, která radí, jak být oblíbeným.
osobní rozvoj

Umění sympatie

267 Kč
238 Kč
O funkcích práce a osobitosti - 11%
Publikace z r. 1938, v níž její autor, enfant terrible čs. avantgardy a bohémy 30. a 40. let, svým typickým, nekompromisním a čtivým stylem předkládá syntézu Freudovy psychoanalýzy a Adlerovy individuální psychologie.
osobní rozvoj

O funkcích práce a osobitosti

179 Kč
159 Kč
Přejte si jednoduše, ale úspěšně! - 11%
(3x)
Kniha obsahuje opravdové a autentické příběhy mnoha nadšených čtenářů.
osobní rozvoj

Přejte si jednoduše, ale úspěšně!

206 Kč
183 Kč
Úspěšná sebemanipulace - 11%
Návody na úspěch, které autor ověřil ve svém osobním i pracovním životě. Spousta rad a doporučení, které opravdu fungují.
osobní rozvoj

Úspěšná sebemanipulace

359 Kč
319 Kč
Vítejte v krizi! - 11%
Okamžik, kdy se nám život rozpadne pod rukama, je zároveň okamžikem, kdy začíná život nový. Tehdy totiž zmizí veškeré iluze a klam a objeví se holá, nepřikrášlená pravda. Krize může být neobyčejně bolestná,ale stává se zároveň zdrojem síly a naděje.
osobní rozvoj

Vítejte v krizi!

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 681 - 690 z 699 položek
<< < 1 .. 67 68 69 70 > >>