Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
dle období

Stalinovo impérium - 20%
V Rusku a možná po celém světě mezi levicově exponovanými lidmi žije dosud mnoho lidí, kteří jsou ochotni vidět ve Stalinovi architekta socialismu, vítěze nad nacisty a tvůrce sovětského impéria.
dle období
Ukázky

Stalinovo impérium

79 Kč
63 Kč
Gottwald a jeho doba - 20%
(1x)
V knize Gottwald a jeho doba se autor snaží postihnout nejdůležitější okamžiky života „prvního dělnického prezidenta“ a dobrat se základního poznání – jak a proč Gottwald dospěl až do fáze prosazení komunistické totality, v níž idea třídního boje a třídní nenávisti sehrála tak děsivou roli.
dle období
Ukázky

Gottwald a jeho doba

249 Kč
199 Kč
Ve stínu hákového kříže - 20%
Další kniha známého spisovatele, záhadologa a badatele Vladimíra Lišky se vrací k pohnutým a nejvypjatějším okamžikům našich novodobých dějin, do doby, kdy byla zcela podkopána naše samostatnost a ohrožena existence národa. Kniha si klade za cíl seznámit především mladé čtenáře s dobou, od které uplynulo více než sedmdesát let.
dle období
Ukázky

Ve stínu hákového kříže

189 Kč
151 Kč
Soumrak krále Slunce - 20%
(1x)
Ludvík XIV., patrně jeden z nejznámějších a nejvýraznějších francouzských panovníků, se po většinu své vlády nacházel ve válečném konfliktu nebo v přípravách na něj.
dle období
Ukázky

Soumrak krále Slunce

149 Kč
119 Kč
Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (I.) - 20%
Biografie druhého československého prezidenta. První díl čtenáře seznamuje s osobností Edvarda Beneše mezi léty 1884–1935.
dle období
Ukázky

Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (I.)

290 Kč
232 Kč
Stalin, nebo Trockij? - 20%
(1x)
Příběh vražedné mocenské rivality revolučních vůdců Stalina a Trockého. Před čtenáři se otevírá strhující řetěz zrady, podlosti, zločinů, násilností, mučení a skoro nepochopitelné nenávisti - a to doslova až za hrob.
dle období
Ukázky

Stalin, nebo Trockij?

147 Kč
118 Kč
Dobytí říše Aztéků - 20%
Dobytí říše Aztéků patří bezesporu k fascinujícím příběhům z historie Nového světa.
dle období
Ukázky

Dobytí říše Aztéků

129 Kč
103 Kč
Jan Hus známý i neznámý - 20%
Jiří Kejř vypráví přístupnou formou příběh života mistra Jana Husa, systematicky vysvětluje pohnutky jednání tohoto významného myslitele i podstatu jeho individualistického založení.
dle období
Ukázky

Jan Hus známý i neznámý

100 Kč
80 Kč
Nacionalismus zvaný hospodářský - 20%
Česko-německé nacionální soupeření druhé poloviny 19. a první poloviny 20. století mělo celou řadu podob. Práce graduje zostřením nacionálních konfrontací ve 30. letech.
dle období
Ukázky

Nacionalismus zvaný hospodářský

199 Kč
159 Kč
Horké krize studené války - 20%
(1x)
Publikace Horké krize studené války je věnována časovým úsekům mezinárodních vztahů, kdy svět stanul na prahu globálního ozbrojeného konfliktu. První berlínská krize, suezská krize, korejská válka a karibská krize.
dle období
Ukázky

Horké krize studené války

136 Kč
109 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 148 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 15 > >>