Nejprodávanější Kniha v roce 2019
sci-fi

Den splněného přání
Autorovi sotva pětadvacetiletému v čase, kdy zde nikdo Orwellovu vizi světa roku 1984 nemohl znát (kniha byla těžce zakázaná a nedostupná), podařilo vytvořit „Orwella v kostce“, prózu neepigonskou a nadčasovou.
sci-fi

Den splněného přání

36 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
sci-fi

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
Indiánské léto / El Gaucho
Dva historické příběhy od dvou slavných tvůrců. Scenáristy a kreslíře Huga Pratta (Corto Maltese) a legendárního mistra evropského erotického komiksu Mila Manary!
sci-fi

Indiánské léto / El Gaucho

683 Kč
Za modrým horizontem událostí
(1x)
Ve volném pokračování jedné z nejslavnějších ság žánru science fiction se opět setkáváme s Robinettem Broadheadem, který sice pohádkově zbohatl, artefakty Heecheeů mu ale přesto nedávají spát.
sci-fi

Za modrým horizontem událostí

268 Kč
Bakly – Hledání smrti
(1x)
Bakly unavený životem přijíždí do Grafzatzy, jednoho z největších a nejbohatších měst Crambijského impéria. Chce pomoci jedinému člověku, na kterém mu osobně záleží, a přitom plní jednu malou laskavost.
sci-fi

Bakly – Hledání smrti

323 Kč
Růženky
(2x)
V budoucnosti, tak blízké a skutečné, že se může odehrávat v tomto okamžiku, se stane něco podivného. Když ženy usnou, obalí se jemnými sítěmi a znehybní, takže připomínají kokon.
sci-fi

Růženky

450 Kč
Sedmeroev
Měsíc zasáhne záhadný super hustý (neviditelný) objekt a roztříští ho. Lidstvo si zprvu oddychne, že o vlásek uniklo zkáze, avšak vědci brzy zjistí, že trosky se budou dále tříštit a nakonec se zřítí na Zemi a vyhubí veškerý život.
sci-fi

Sedmeroev

539 Kč
Vrabec
Legendární komiks Václava Šorela s názvem Vrabec o mladém skautu Janu Nováčkovi, který touží stát se válečným pilotem, začal vycházet nejprve v časopise ABC.
sci-fi

Vrabec

260 Kč
Darebáci

Pokud jste si oblíbili fantastiku, která není pouze černobílá, pak vás antologie veleúspěšného spisovatele George R. R. Martina a uznávaného editora Gardnera Dozoise odmění množstvím jemných odstínů šedi.

sci-fi
Ukázky

Darebáci

448 Kč
Borne
Strhující román z blízké budoucnosti od autora oceňované trilogie Jižní Zóna se odehrává v nebezpečných rozvalinách někdejšího města, v nichž obezřetně shání obživu mladá Rachel.
sci-fi
Ukázky

Borne

313 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 456 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 46 > >>