Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
zdraví a životní styl

Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Sebeléčení - 20%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sebeléčení

198 Kč
158 Kč
Učebnice ájurvédy II. - 20%
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.
zdraví a životní styl
Ukázky

Učebnice ájurvédy II.

445 Kč
356 Kč
Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století - 20%
Erudovaná souborná práce, která mapuje reálný terapeutický vliv léčebného konopí na nejběžnější chronické obtíže a choroby.
zdraví a životní styl
Ukázky

Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století

449 Kč
359 Kč
Mějte se rádi! - 20%
Pátý díl barvné edice, kterým provází čtyři kreslené ovečky přinášející dobrou náladu ti ukážou, jak se pomocí snadných fyzických cvičení metodou Body2brain můžeš rychle přenastavit do režimu lásky a laskavosti!
zdraví a životní styl
Ukázky

Mějte se rádi!

127 Kč
102 Kč
Homo psychoticus II - 20%
(1x)
Upřímná výpověď o životě s psychotickým onemocněním je volným pokračováním knihy Homo psychoticus, která čtenářům přiblížila minulost autorky, mnohdy psychotickou přítomnost a plány do budoucna. Kniha končila přijetím na vysokou školu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Homo psychoticus II

159 Kč
127 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
zdraví a životní styl
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
zdraví a životní styl
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - 20%
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

132 Kč
106 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 157 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 16 > >>