Nejprodávanější tituly v roce 2019
pro začínající čtenáře

Abeceda na útěku
Jaký narozeninový dárek je nejúžasnější? Připoj se k chlapci Markovi na jeho velké písmenkové výzvě – čti slova a vylušti tajenku. Objev zábavný svět abecedy
pro začínající čtenáře

Abeceda na útěku

107 Kč
Čteme spolu – Jak se vodníček stal hasičem - 11%
Chytání dušiček do hrníčků vodníka Lojzíka moc neláká.
pro začínající čtenáře

Čteme spolu – Jak se vodníček stal hasičem

179 Kč
159 Kč
Terezka chce pejska - 11%
(1x)
Barevné slabiky usnadňující čtení. Typ písma vhodný pro začínající čtenáře a dyslektiky. V této jedinečné knize najdou děti zábavné příběhy holčičky Terezky, chameleona Leona a mnoha dalších hrdinů.
pro začínající čtenáře

Terezka chce pejska

224 Kč
199 Kč
Rošťák Bertík – Auuu! - 11%
Další knížka s třemi novými příběhy ROŠŤÁKA BERTÍKA – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Auuu!

178 Kč
158 Kč
Rošťák Bertík – Pusuuu! - 11%
V pořadí již třináctá knížka s příběhy ROŠŤÁKA BERTÍKA – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Pusuuu!

178 Kč
158 Kč
Ty, ty, ty, Matyldo! - 20%
V Matyldině společnosti se budete náramně bavit a chvíli vás možná bude i mrazit v zádech z toho, co ta holka zase vyvádí. Vyprat sešity v akváriu, mluvit tajnou faraonskou řečí, přidusit tatínka, na to je Matylda expert....
pro začínající čtenáře
Ukázky

Ty, ty, ty, Matyldo!

167 Kč
134 Kč
Zakouzlená škola - Obrázkové čtení - 11%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení Zakouzlená škola. Tři veselé kouzelnice Todie, Bonie a Debie nejsou žádné zlé čarodějky, které by škodily lidem. Právě naopak – nezkazí žádnou legraci a rády pomohou, kde je třeba.
pro začínající čtenáře

Zakouzlená škola - Obrázkové čtení

152 Kč
135 Kč
Anička malířka - 11%
Malá Anička ze všeho nejraději maluje. Jednou namalovala velkou žlutou kočku a ta zničehonic obživla. Zamrkala na udivenou holčičku a zeptala se, kde bude bydlet.
pro začínající čtenáře

Anička malířka

296 Kč
263 Kč
Česká říkadla, písničky a pohádky - 11%
V barevně ilustrované knížce na děti čekají nejznámější lidová říkadla: třeba Šiju boty, Paci, paci, Vařila myšička kašičku, Byl jeden domeček, Šel Janeček na kopeček, Oženil se mraveneček.
pro začínající čtenáře

Česká říkadla, písničky a pohádky

269 Kč
239 Kč
Do pohádky se zvířátky - 11%
Knížka pohádek odpovídá pravidlům genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby je děti stihly bez problémů samy přečíst při hodině nebo za domácí úkol.
pro začínající čtenáře

Do pohádky se zvířátky

194 Kč
172 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 152 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 16 > >>