Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
podle předmětů

Čtení a psaní odborného textu v environmentálních vědách - 20%
Tato knížka představuje úvod do světa odborné literatury v environmentálních vědách a je určena zejména studentům vysokých škol v bakalářském, magisterském i doktorském stupni studia.
podle předmětů
Ukázky

Čtení a psaní odborného textu v environmentálních vědách

110 Kč
88 Kč
Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví - 20%
Učební text přináší studentům aktuální a nezbytné informace o široké problematice sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví. Text je užitečný nejen pro studenty, ale také pracovníky ve zdravotních a sociálních službách.
podle předmětů
Ukázky

Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví

200 Kč
160 Kč
Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory - 20%
Učebnice pro studenty bakalářského programu lékařských a zdravotně sociálních fakult a vyšších odborných škol se zdravotnickým zaměřením. Aktualizovaná a zcela přepracovaná publikace, která je nezbytná pro absolvování studia.
podle předmětů
Ukázky

Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory

441 Kč
353 Kč
Anatomie 1 - 20%
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
podle předmětů
Ukázky

Anatomie 1

1 657 Kč
1 326 Kč
Anatomie 2 - 20%
Druhý díl vynikající učebnice obsahuje anatomii gastropulmonálního a urogenitálního systému a soustavy žláz s vnitřní sekrecí. Oproti předchozímu vydání je text doplněn o poslední poznatky z oblastí týkajících se vývoje orgánů, genetiky a embryologie.
podle předmětů
Ukázky

Anatomie 2

1 478 Kč
1 182 Kč
Angličtina jedna pět IV. - 20%
Jste mírně až středně pokročilí a chtěli byste si rozšířit slovní zásobu o dalších 350 anglických slovíček a opravdu se něco naučit? Tato e-kniha je vytvořena přímo pro vás.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina jedna pět IV.

149 Kč
119 Kč
Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III - 20%
Učebnice současných moderních ošetřovatelských postupů respektující kompetence sester a individuální přístup k řešení ošetřovatelských problémů a potřeb nemocných.
podle předmětů
Ukázky

Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III

365 Kč
292 Kč
Fyziologie dýchání - 20%
Tento učební text obsahuje přednášky z Fyziologie dýchání a je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni.
podle předmětů
Ukázky

Fyziologie dýchání

60 Kč
48 Kč
Mikrobiologie - 20%
Stručná učebnice zaměřená na studující, pro něž je klinická mikrobiologie součástí zdravotnického vzdělání. Vědomosti o vybraných druzích bakterií, virů, hub a parazitických prvoků mají napomáhat orientaci v mikrobiologii denní zdravotnické praxe.
podle předmětů
Ukázky

Mikrobiologie

254 Kč
203 Kč
Středoškolská fyzika - 20%
Stručná učebnice fyziky, jednoduše vysvětluje vše důležité z tohoto oboru. Zaměřuje se na praktické použití získaných poznatků.
podle předmětů
Ukázky

Středoškolská fyzika

64 Kč
51 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 179 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 18 > >>