Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
střední školy

Stavební materiály pro SPŠ stavební - 20%
Nová moderní učebnice, určená studentům a profesorům škol se stavebním zaměřením, je aktuálním přehledem tradičních i nových materiálů, které se ve stavebnictví používají. Materiály jsou logicky seřazeny do jednotlivých kapitol.
střední školy
Ukázky

Stavební materiály pro SPŠ stavební

229 Kč
183 Kč
Angličtina jedno slovo pět vět - 20%
Tato e-kniha je pro všechny začátečníky nebo mírně pokročilé, kteří si chtějí procvičit základy jednoduché angličtiny. Nevyhovuje vám učebnicová metoda? Nechcete se biflovat 30 slovíček najednou? Tady nemusíte.
střední školy
Ukázky

Angličtina jedno slovo pět vět

149 Kč
119 Kč
Sociální péče 2. díl - 20%
Druhý díl základní učebnice pro obor sociální činnost, která umožní získat všeobecný přehled v oblasti komplexní sociální péče, orientaci v systému sociálních služeb při práci s klienty různých skupin obyvatel dle věku a formy postižení.
střední školy
Ukázky

Sociální péče 2. díl

297 Kč
238 Kč
111 her pro atraktivní výuku němčiny - 20%
Chcete vést výuku německého jazyka hravou a nenásilnou formou? Docházejí vám nápady, jak žáky zaujmout a udržet jejich pozornost? Inspiraci naleznete v knize 111 her pro atraktivní výuku němčiny, která je určena všem učitelům a lektorům.
střední školy
Ukázky

111 her pro atraktivní výuku němčiny

203 Kč
162 Kč
Angličtina – zlomte své věčné začátečnictví - 20%
Přestaňte být věčným začátečníkem, dodejte si sebedůvěry a začněte se učit návykům, které vám účinně pomohou při cestě za úspěšným zvládnutím cizího jazyka.
střední školy
Ukázky

Angličtina – zlomte své věčné začátečnictví

101 Kč
81 Kč
Němčina Business Deutsch - 20%
(1x)
Kniha je nepostradatelnou příručkou pro všechny manažery, obchodníky, prodejce, asistentky i studenty a je vhodná i jako učebnice v kurzech obchodní němčiny.
střední školy
Ukázky

Němčina Business Deutsch

195 Kč
156 Kč
Nové trendy v nabídce cestovního ruchu - 20%
Kniha je první na našem trhu, která se věnuje novým trendům v nabídce cestovního ruchu a představuje je na konkrétních příkladech ze zahraničí i z České republiky.
střední školy
Ukázky

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu

246 Kč
197 Kč
První pomoc II - 20%
Přepracované vydání úspěšné dvoudílné učebnic první pomoci pro zdravotnické obory je doplněné o nejnovější poznatky v oboru.
střední školy
Ukázky

První pomoc II

186 Kč
149 Kč
První pomoc I - 20%
Přepracované vydání úspěšné dvoudílné učebnic první pomoci pro zdravotnické obory je doplněné o nejnovější poznatky v oboru. První díl zpracovává témata: zhodnocení stavu nemocného, obvazová technika, polohování a transport pacienta ...
střední školy
Ukázky

První pomoc I

157 Kč
126 Kč
Sociální zabezpečení I - 20%
Přehledná publikace pro studenty škol s předmětem Sociální zabezpečení, rozdělená do tří částí a aktuálně postihující obsah sociálního zabezpečení v České republice. V praxi se pojmu sociální zabezpečení používá v různém pojetí.
střední školy
Ukázky

Sociální zabezpečení I

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 71 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>