Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
romantika

Prokletí ohně - 20%
"Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Příběh pro ženy.
romantika
Ukázky

Prokletí ohně

149 Kč
119 Kč
Agentka - 20%
(2x)

I literární agentka může rozjet pátrání. Třeba po vlastním štěstí. Amy Mannová má zdánlivě všechno, co si lze přát ke štěstí – úspěšnou a prosperující literární agenturu v Oxfordu, zajímavou práci spojenou s neméně zajímavými služebními cestami, krásný starý dům na anglickém venkově a spoustu přátel i ctitelů.

romantika
Ukázky

Agentka

209 Kč
167 Kč
Bez naděje - 20%
(10x)
Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem – možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji – něco se v ní změní. S ním poprvé ucítí něco, co v ní všechny povrchní známosti předtím probudit nedokázaly.
romantika
Ukázky

Bez naděje

209 Kč
167 Kč
P. S. Líbíš se mi - 20%
Lily při jedné obzvláště nudné hodině chemie nedává pozor a čmárá si na lavici slova oblíbené písničky. Druhý den zjistí, že někdo rozepsanou sloku dokončil, a ještě přidal vzkaz pro ni.
romantika
Ukázky

P. S. Líbíš se mi

249 Kč
199 Kč
První opravdový polibek - 20%
Lacey odjakživa snila o tom, že bude hrát ve filmu. Ale rozhodně si nepředstavovala, že její velký průlom na filmovém poli přijde ve stejnou dobu jako maturita. A i maturita bledne v porovnání s tím, že se musí vypořádat s Donavanem, který se dá popsat dvěma slovy: noční můra.
romantika
Ukázky

První opravdový polibek

209 Kč
167 Kč
Za hranicí fantazie - 20%

„Už jste někdy byla zamilovaná, Sáro?“ „J-já nevím,“ koktám. „Možná...“ „Pokud to nevíte, tak jste zamilovaná nebyla.“ Největším Sářiným snem je být spisovatelkou, jejím knihám ale stále něco chybí a ona netuší co.

romantika
Ukázky

Za hranicí fantazie

179 Kč
143 Kč
Sen - 20%
Stojím a rozhlížím se kolem dokola. Všude je jen tma. Doufám, že zahlédnu nepatrné světélko, abych věděla, kudy se mám vydat pro pomoc. Vyčerpáním sotva popadám dech. Nohy mě bolí, chodidla už skoro necítím. Boty jsem někde ztratila.
romantika
Ukázky

Sen

99 Kč
79 Kč
Tíha osudu - 20%
Strašidelný sen, nám někdy dokáže pořádně zamotat hlavu. A co teprve, když se vám zdá stále ten stejný sen s nádechem tajemna. Přesně tenhle problém má dvaatřicetiletá Karolína, které se zdá častokrát o staré stařeně.
romantika
Ukázky

Tíha osudu

89 Kč
71 Kč
Ostrov lží - 20%
(1x)
Křehká a okouzlující Nataly jednoho dne dostane šanci splnit si své sny a žít v luxusu na soukromém ostrově, pokud bude souhlasit se sňatkem s bývalým, ne příliš pohledným kamarádem.
romantika
Ukázky

Ostrov lží

89 Kč
71 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 153 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 16 > >>