Nejprodávanější knihy v roce 2019
romantika

Vzdálená řeka - 11%
Schallerovi a Newmanovi jsou odvěkými nepřáteli. Když se na pozemku Schallerových najde lidská kostra, je zřejmé, že se jedná o oběť odporného zločinu. Nenávist mezi rodinami vzplane mohutným plamenem.
romantika

Vzdálená řeka

332 Kč
295 Kč
Okénko do snů - 11%
Hlavní hrdinka Hana, 27- letá mladá žena, často sedává v svém pokoji s okénkem do zahrady a sní o tom, že její život bude zcela jiný než matčin a babiččin. Touží žít ve městě, vydat se za bohatého muže a je odhodlána udělat vše...
romantika

Okénko do snů

296 Kč
263 Kč
Pozlátko - 11%
Ema žije v luxusní vile, rozmazlovaná blahobytem, láskou a volností, o níž se jiné ženě ani nesní. Nic pro ni není nemožné ani nedostupné. Manžel by jí snesl i modré z nebe a synek Erik ji denně obdařuje roztomilým dětským úsměvem.
romantika

Pozlátko

296 Kč
263 Kč
Nataša - 11%
Žárlivost má mnoho tváří... Vždy však v partnerovi vyvolává pocity beznaděje, přináší slzy a bolest.
romantika

Nataša

296 Kč
263 Kč
Rok Patrika
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika

Rok Patrika

224 Kč
Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
Příručka špatné matky - 6%
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
romantika

Příručka špatné matky

219 Kč
206 Kč
Rozum a cit - 11%
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romantika

Rozum a cit

314 Kč
279 Kč
Cesta do neznáma - 11%
(1x)
Marina Fullertonová zažívá těžké časy. Matka jí zemřela při tragické nehodě a otec se jen nedlouho poté rozhodne poslat ji pryč z rodného domu. Dívka tak odjíždí k přátelům do Francie, kde poznává nový jazyk, novou kulturu a hlavně romantiku. Francou
romantika

Cesta do neznáma

188 Kč
167 Kč
Letní romance - 11%
(3x)
Chytlavý smyslný příběh bouřlivého milostného vztahu mezi renomovanou právničkou a investigativním novinářem.
romantika

Letní romance

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 174 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 18 > >>